Toți își amintesc de Jade cu nostalgie, iar de când a luat sfârșit îndrăgitul serial actrița Giovanna Antonelli nu și-a pierdut deloc din frumusețe. Se pare că aceasta are un stil activ de viață, ceea ce o ajută să arate impecabil chiar și la 43 de ani! 

Astăzi, actriţa are 43 de ani şi este la fel de sexy precum era pe când juca în telenovela ”Clona”. Actriţa şi-a continuat cu succes cariera actoricească în Brazilia.

Anul trecut, actriţa a pozat complet goală, demonstrând că fizicul ei nu s-a schimbat mai deloc în cei aproape 20 de ani de când n-am mai văzut-o noi. Giovanna Antonelli are o siluetă ca trasă prin inel, rezultatul multor ore petrecute în sala de sport şi al unui stil de viaţă sănătos.

Actriţa are un băiat, pe nume Pietro, din relaţia cu co-starul din ”Clona”, actorul Murilo Benicio. Giovanna are, însă, şi o pereche de fetiţe gemene, provenite din mariajul cu regizoru Leonardo Nogueira, pe nume Antonia şi Sophia. Cu toate acestea, în prezent, actriţa n-are o relaţie amoroasă, ea separându-se de tatăl fetiţelor ei în urmă cu câţiva ani.

SURSA