Acum are zeci de concerte și un parcurs de invidiat, însă puțini știu cât câștiga Theo Rose la începutul carierei. Artista a făcut multe sacrificii pentru a ajunge unde este astăzi, petrecându-și copilăria și adolescența participând la festivaluri. La începutul drumului, sumele câștigate erau foarte modeste.

Azi joacă în filme, face reclame, e jurat la Vocea României și are agenda de concerte plină, însă drumul până la acest grad de notorietate nu a fost unul simplu. Theo Rose a dezvăluit recent cât câștiga la început de carieră și a mărturisit, cu umorul specific, că au ajutat-o banii încasați în urma câștigării trofeelor.

Cu siguranță, Theo Rose trăiește acum cea mai bună perioadă a vieții sale. Are succes în carieră, dar și în viața personală, având o familie de invidiat la doar 26 de ani. Începuturile nu au fost ușoare nici pentru ea, deoarece succesul nu a venit chiar peste noapte, iar eforturile nu i-au fost răsplătite la începuturi chiar pe măsură. Cu toate astea, artista spune că banii primiți pe trofeele câștigate în festivaluri, când se afla la început de carieră, nu erau chiar de ici-de colo.

„Mai serioși erau și banii de trofeu pe care îi primeam în concursuri și festivaluri. Când luai 2000 de lei… erau o grămadă de bani. Ești nebun? Pentru unii oameni și acum sunt o grămadă de bani. Câștigam din nou 2000 peste câteva luni la alt concurs’,a dezvăluit Theo Rose în cadrul podcastului „Drive in’ cu Andrei Niculae.

Ce și-a achiziționat Theo Rose din primii bani câștigați

Dat fiind că era puștoaică atunci când a câștigat primii bani, Theo Rose a ales să investească primii bani câștigați de pe urma muncii ei într-o pereche de adidași foarte la modă atunci printre copii, iar restul de bani i-a împărțit cu fratele ei.

„Prima dată mi-am luat o pereche de adidași cu rotiță. Ne dădeam pe coridor la școală. Pe ăia mi i-am dorit să-i iau și pe restul i-am dat fratelui meu, că era adolescent și era golan’, a mai spus artista.

De altfel, nici acum, când și-ar permite piese de brand, Theo Rose nu cumpără lucruri scumpe, nefiind genul care să investească în accesorii.

„Nu sunt fana lucrurilor scumpe. Nu investesc. Dace e ceva scump, eu dau înapoi. Mă îmbracă stilista. Mi-am făcut acum un dressing, care are și două părți de vitrină și arată foarte bine, doar că sunt potrivite pentru femeile care investesc în pantofi, genți, chestii de expus. Eu n-am, eu am pus acolo ce am eu, un ghiozdan, accesorii. Unele dintre lucrurile pe care le port la show-uri le păstrez, pentru că îmi dorec să le mai port. Sunt altele cu care am pozat și parcă nu le-aș mai purta’, a mai spus Theo Rose în cadrul podcastului „Drive in’ cu Andrei Niculae.

Distribuie articolul: