Pe 12 februarie, la ora 18:00, în cadrul Librarius Cafe, va avea loc evenimentul „Dragostea din cărți, muzică și dans….”. Pe lângă ocazia de a face cunoștință cu invitații speciali, acesta va cuprinde și un flashmob organizat de Tango Argentino Moldova. 

La eveniment aveți ocazia să faceți cunoștință cu Tatiana Spînu, interpretă și scriitoare cărei îi place să înșire gânduri pe hârtie. O să aveți șansa de a primi și o urare din partea autoarei la sesiunea de autografe.

Stela Botez, o altă personalitate pe care o vei putea descoperi și remarca cum aceasta îmbină subtil tradiționalul cu modernul în piesele sale.

De asemenea o să puteți admira tablouri realizate, în diferite tehnici cu tematica dragostei și iubirii, de către Yuliana Klicevskaiya. Se vor evidenția și studenții Colegiului Național de Comerț al ASEM cu un recital de poezii „85 de ani de la nașterea poetului Grigore Vieru”.

Va urma un flashmob pe ritmuri de tango argentinian prezentat de Tango Argentino Moldova (TAM). Cei care vor fi prezenți la eveniment vor primi un certificat de participare GRATUITĂ la o lecție marca Tango Argentino Moldova.

Distribuie articolul: