Vinul „Roșu de Bulboaca 2016” de la Castel MIMI a primit trofeul Notorium Wine în categoria vinuri roșii. Producătorul de vinuri a fost și wine partener al evenimentului Notorium Trademark Awards 2020. Iată ce rezultat a enunțat pentru acest an și ce planuri au setat pentru 2021.

„Pentru noi acest trofeu înseamnă recunoștință profundă și succes pentru întreaga echipă Castel MIMI, care include vinificatorii, specialiștii din producere și îmbuteliere, oamenii care vând și promovează acest vin – împreună suntem o mare echipă. Pentru noi acest trofeu înseamnă recunoștința profundă și succesul.” – Serghei Argint, director comercial, Castel Mimi

Într-un an greu pentru toți, Castel MIMI a lansat vinuri noi. Apreciat în rândul amatorilor de vinuri este și Sfăditele – degustat la evenimentul Notorium 2020.

„Am reușit în acest an să lansăm mai multe noutăți interesante de la Castel MIMI. Este vorba despre Viorica de Bulboaca, dar și SFĂDITELE, pe care îl savurăm la acest eveniment. Până la finalul anului mai avem în plan să lansăm și alte noutăți vinicole – deja mai multe vor fi anul viitor. Deși anul a fost foarte greu, vinurile noastre s-au întors cu mai multe premii și medalii de la concursuri internaționale de profil. Acest aspect este un mare avantaj pentru exportul vinurilor noastre. Avem premii de la concursul Modus Vini din România, Decanter, desfășurat în Marea Britanie și la concursul Asia Wein Trophy, unde vinurile noastre s-au învrednicit de medalii binemeritate.” – Serghei Argint, director comercial, Castel Mimi

2021 va însemna pentru Castel MIMI noi combinații de struguri și vinuri deosebite. Tururile vinicole și ateliere vor fi și mai captivante, însoțite de vinuri bune. Castel Mimi își așteaptă vizitatorii atât din țară cât și de peste hotare cu excursii și vinuri de calitate superioară.

P.