Zodiacul chinezesc se bazează pe 12 zodii simbolizate de 12 animale diferite. Află care este zodia ta în zodiacul chinezesc și care sunt defectele tale cele mai importante!

Şobolan

Poți fi foarte misterios și secretos. Induci în eroare pentru a obține ceea ce îți dorești sau pentru a te bucura de beneficii într-un fel.

Uneori, poți fi extrem de greu de mulțumit și ai standarde pe care nimeni nu le poate atinge. Ai momente în care îți lași nesiguranțele să scoată tot ce e mai rău din tine.

Devii necinstit/ă, grabit/ă și neliniștit/ă. De asemenea, poți fi agresiv/ă, meschin/ă și îți place să te izolezi.
Bivol

Poți să fii prea sever/ă, să ai un temperament cumplit și să devii rigid/ă până în punctul în care nimeni nu te poate determina să te schimbi. Disprețuiești să fii contrazis/ă și poți avea izbucniri bruște de furie.

Nu-i tolerezi pe cei care nu sunt loiali și ești capabil/ă de resentimente la care nu vei renunța niciodată dacă ești tradat/ă.

Poți fi posesiv/ă, încăpățânat/ă, gelos/oasă și răzbunător/oare.

Tigru

Ai tendința de a fi neglijent/ă, rebel/ă și nedisciplinat/ă. De multe ori acționezi fără să gândești înainte, ceea ce ar putea avea consecințe grave.

Uneori, poți suferi de invidie excesivă, grabă și duritate. De asemenea, poți avea aere de șef și mentalitatea că ești superior/oară celorlalți.

Iepure

Ești o persoană secretoasă, care se ofensează foarte ușor. Urăști să-ți asumi vina și preferi să o proiectezi asupra altcuiva.

S-ar putea să fii egocentric/ă și, în forme extreme, ai putea da dovadă de narcisism și lașitate.

Dragon

Poți fi temperamental/ă și pretențios/oasă. Încearcă să nu canalizezi negativitatea spre interior, deoarece autodistrugerea de care ești capabil/ă este foarte gravă.

Poți fi dominator/oare și egoist/ă. Judeci și critici fără măsură.

Șarpe

Ești secretos/oasă, înșelător/oare și acționezi de multe ori mișelește. Uneori poți fi gelos/oasă și foarte atașat/ă și protector/oare cu lucrurile tale.

Devii necinstit/ă, răzbunător/oare și încăpățânat/ă. S-ar putea să îți folosești energia în moduri negative sau în moduri care te fac să pari egoist/ă.

Cal

Ești egoist/ă și crezi că totul pe lume îți aparține. Crezi că ți se cuvine orice și acționezi în consecință.

Cea mai urâtă variantă a ta este când ești egoist/ă și agresiv/ă. Poți prezenta comportamente necruțătoare și riscante.

Capră (sau Oaie)

Comportamentul tău este unul iresponsabil și impulsiv. Când nu ești în cel mai bun moment al tău, luarea deciziilor este ceva la care eșuezi și devii extrem de iritat/ă și nemulțumit/ă din această cauză.

Obișnuiești să amâni diverse planuri, lucruri sau activități în funcție de ceilalți sau să devii leneș/ă.

Te plângi constant când ceva nu îți merge bine și adopți gândirea negativă.

Maimuță

Când ai o dispoziție proastă, pari un pic oportunist/ă. De asemenea, te confrunți cu neîncrederea față de ceilalți.

Dai dovadă de un comportament arogant și suspect. Dacă îi permiți negativității să pună stăpânire pe tine, poți întâmpina probleme serioase în relațiile din viața ta.

Cocoș

Poți fi sarcastic/ă, iar uneori acest lucru te poate face să pari că ești răutăcios/oasă și nepoliticos/oasă. Când ai un moment prost, poți fi aproape sadic/ă.

Poți fi foarte critic/ă și obsedat/ă de tine și de modul în care arăți sau te simți. Personalitatea ta întunecată este centrată în jurul unei singure teme: egocentrismul.

Câine

Latura întunecată a personalității tale implică să fii agitat/ă, secretos/oasă și paranoic/ă. Poți deveni posesiv/ă și te poți implica în relații nesănătoase și disfuncționale.

Energia ta negativă este descrisă prin anxietate, pesimism, depresie și comportamente dependente.

Mistreţ (sau Porc)

Este greu de imaginat că ai o latură întunecată, însă fiecare zodie are una. Eviți să iei decizii și folosești tot felul de scuze pentru asta. S-ar putea să cauți în mod intenționat parteneri nevrotici și obsedați de control pentru a echilibra totul, dar, de obicei, obții efectul total opus.

Când ai un moment prost, cazi la pământ și ești lipsit/ă de motivație.

Distribuie articolul: