Despre credite rapide probabil ai auzit și ai fluturat din mână. Par a fi o ideea prea bună pentru a fi adevărată. Ei bine, lucrurile nu stau deloc așa. Acestea sunt un produs foarte căutat în rândul companiilor care oferă împrumuturi rapide nebancare și pot fi luate extrem de simplu.

Credit online doar cu buletinul și un pachet minim de acte

Iar dacă acum câțiva ani în urmă, împrumuturile erau un serviciu disponibil doar pentru acele persoane care au un venit stabil și un post de muncă oficial, astăzi oricine are acces la ele. Spre deosebire de multe alte instituții de creditare, bancare sau nebancare, Credit Ușor oferă credit online doar cu buletinul și un pachet minim de acte, adică fără gaj sau adeverințe de salariu. Serviciile companiei sunt gândite pentru a oferi suport financiar tuturor categoriilor de persoane, indiferent de proveniența veniturilor.

De câte ori nu ai avut nevoie de o soluție financiară urgentă pentru a rezolva o problemă? Acest tip de împrumuturi te pot ajuta în acest sens, dat fiind faptul că acestea impun condiții minime pe care trebuie să le întrunești pentru a beneficia de un credit fără gaj, rapid și comod. Iată care sunt acestea:

  • Să fii cetățean al Republicii Moldova;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani;
  • Să ai buletinul de identitate valabil;
  • Să ai un card activ în lei (în cazul în care vrei să îți transferăm banii pe card);

Anume din aceste considerente, obținerea unui credit în Chișinău este o modalitate eficientă de a rezolva problemele financiare neprevăzute. Poți beneficia de un împrumut rapid de la Credit Ușor, doar accesând site-ul companiei, creditusor.md. E destul să utilizezi un gadget cu acces la internet pentru a depune cererea online. În doar 15 de minute obții confirmarea, iar pentru a semna contractul și a-ți primi banii cash sau pe cardul bancar, trebuie să te prezinți în oficiul nostru de pe adresa mun. Chișinău, Bulevardul Moscova 1/1. Mai simplu de atât nici nu poate fi.

În această ordine de idei, Credit Ușor îți oferă ocazia să beneficiezi de credite online pentru oricare din necesitățile tale, complet transparente și cu dobândă avantajoasă. Doar trebuie să întrunești condițiile de creditare și să urmezi pașii simpli pentru solicitarea împrumutului.

Rapid și fără comisioane

Un credit rapid este direcționat strict nevoilor tale și ale familiei tale. Indiferent de specificul acestora, Credit Ușor îți oferă bani rapizi, fără comisioane, cu rate fixe și avantajoase de rambursare.

Absolut orice persoană, care întrunește condițiile enumerate mai sus, poate aplica pentru un împrumut online cu scopul de a cumpăra un produs sau serviciu, de care are nevoie. Credit Ușor nu are nevoie să cunoască informații despre modalitatea în care îți vei gestiona finanțele. Odată ce ai obținut suma necesară, tu decizi cum o repartizezi și pe ce o vei cheltui. Credit Ușor oferă împrumuturi pentru consum, până la 100 000 lei. Selectând una dintre opțiunile propuse de noi, vei beneficia de cele mai bune condiții de creditare în scopul obținerii produsului sau serviciului dorit.

Lasă problemele tale financiare în grija noastră, deoarece orice tip cunoscut de credit în Republica Moldova cu Credit Ușor este mereu accesibil, rapid și comod. Scopul nostru este să-ți oferim suportul necesar, atunci când nu îl poți găsi în altă parte, iar ție să îți rămână să te ocupi doar de realizarea visurilor și scopurilor propuse.

P