De obicei, Valentin & Valentina este sărbătoarea anului în care îndrăgostiții își exprimă afecțiunea în toate modurile posibile și imposibile, iar mai exact este ziua în care dragostea plutește chiar și în aer. Majoritatea îndrăgostiților tind să își manifeste sentimentele prin invitații la restaurante speciale, cadouri, promisiuni sau ceva mai neobișnuit, cum ar fi o excursie într-o destinație romantică.

Chiar dacă pandemia ne mai taie din posibilități și anul acesta, 14 februarie rămâne a fi o sărbătoare frumoasă, care, de regulă, trebuie planificată măcar cu ceva timp înainte. Nu-i așa că nu ai rata nici tu oportunitatea de a planifica în avans o călătorie perfectă și de a avea ceva care să vă țină pe amândoi în suspans? Ei bine, în acest caz te sfătuim să-ți surprinzi persoana iubită cu o escapadă romantică mai originală. De exemplu să zbori peste insulele în formă de inimă din Croația sau să-ți declari dragostea mergând pe drumul în formă de inimă prin podgoriile Sloveniei.

Dar, printre altele, înțelegi că toate aceste cadouri de Valentin & Valentina necesită și resurse financiare, nu-i așa? În cazul în care situația ta financiară nu este deloc una favorabilă, ai posibilitatea să beneficiezi de un credit rapid fără gaj, la cele mai bune condiții. Nu îți rămâne decât să acționezi. Mai jos găsești câteva idei de destinații romantice pentru Ziua Îndrăgostiților:

Traseul în formă de inimă, regiunea Spicnik-Stjerska, Slovenia

Slovenia combină natura, gastronomia și peisajele uluitoare. Este unul dintre cele mai romantice locuri din Europa: regiunea Stajerska, cunoscută pentru podgoriile sale frumoase și calitatea vinurilor excepționale. Spicnik este o așezare dispersată printre dealurile slovene de vest din municipiul Kungota din nord-estul Sloveniei, lângă granița cu Austria. Pentru a descoperi acest drum în formă de inimă în toată splendoarea lui, nu ezitați să gustați vinurile locale, de-a lungul drumului, în timp ce admirați panorama romantică.

Varenna, lacul Como, Italia

Lacul Como este unul dintre locurile preferate de vedete pentru vacanță. De fapt, actorul George Clooney iubea atât de mult acest loc, încât s-a și căsătorit acolo! În plus, un sat pitoresc tradițional situat pe malul estic al lacului în regiunea italiană Lombardia, este o oprire esențială pentru oricine dorește să viziteze unul dintre cele mai tipice și liniștite orașe de pe lac. Deci, poate fi o alegere perfectă pentru cuplurile care iubesc liniștea și romantismul total.

Lacul Rossa (Lagh de Calvaresc), Elveția

O idee pentru un gest destul de romantic ar fi să vă declarați dragostea în timpul unei drumeții pentru a descoperi lacul în formă de inimă, amplasat în Alpii Elvețieni. Cel mai interesant este că acest lac de pe munte are formă de inimă atunci când nivelul apei este deosebit de ridicat (de obicei în februarie). Lacul Rossa face parte din Grisons și a devenit un loc romantic și extraordinar pentru sportivi sau pasionați de natură.

Oia, arhipelagul Santorini, Grecia

Oia este considerat unul dintre cele mai autentice sate ale arhipelagului Santorini. Acesta este clasat printre cele mai romantice destinații din Europa, datorită caselor sale colorate și aleilor abrupte. Astfel, casele sculptate în stâncă formează un cocon primitor. De asemenea, castelul Oia este un loc minunat pentru a privi apusuri de soare romantice de neuitat.

Rothenburg-Ob-der-Tauber, Germania

Îndrăgostiții care caută o destinație mai neobișnuită, romantică și autentică vor cădea sub vraja Rothenburg ob der Tauber, un sat colorat, pitoresc, medieval, cu case din lemn. De fapt, Rothenburg ob der Tauber este comparat cu orașul Colmar din Franța. Ambele orașe au fost salvate de la bombardamente și, prin urmare, și-au păstrat centrele istorice și magazinele lor tradiționale practic intacte, oferindu-le o atmosferă unică și autentică. Ba mai mult, se consideră că acest superb oraș medieval este o destinație obligatorie pentru călătorii de pe Drumul Romantic, un traseu care trece prin cele mai frumoase destinații din Germania și care a fost clasat la cele mai bune excursii rutiere prin Europa.

Sperăm că această listă cu cele mai romantice destinații din Europa să îți servească drept o sursă de inspirație bună, pentru ca în final să faci alegerea corectă. Nu îți rămâne decât să pregătești biletele și să planifici totul până la cele mai mici detalii. Ba mai mult, dacă nu ai încă la mână suma de bani necesară pentru această surpriză, cum am menționat și mai sus, ai posibilitatea să beneficiezi de rate fixe de credit, de la compania de creditare Credit Ușor. La ei găsești soluții financiare rezonabile pentru oricare dintre dorințele tale.

Și nu uita, cel mai frumos cadou pentru persoana iubită sunt emoțiile!

P