Andreea Marin a pierdut 20 de kilograme și arată absolut minunat! Vedeta a atins greutatea sa din perioada liceului și a adoptat un stil de viață sănătos, pe care intenționează să-l mențină pe termen lung. Cu toate acestea, într-o exclusivitate pentru Ego.ro, ea a dezvăluit că anumite probleme de sănătate au fost factorul principal care a motivat-o să facă o schimbare radicală, în special pentru a urma sfaturile medicilor.

Femeia a mărturisit că nu a slăbit pentru siluetă, ci din cauza unei probleme de sănătate, fără să fie influențată de vreun comentariu negativ. Vedeta nu putea să respire bine și se confrunta cu atacuri de panică și alte complicații. În prezent, aceasta a ajuns la greutatea pe care o avea în liceu și vrea să se oprească aici. Mai mult, ea ne-a dezvăluit că, acum, mănâncă ce își dorește, însă are un stil de viață sănătos:

Nici gând, eu nu sunt atât de ușor influențabilă! (n.r. nu a slăbit din cauza comentariilor negative) Și apoi, eu nu am slăbit de dragul siluetei, ci pentru o problemă de sănătate pe care am avut-o. E cu totul altceva! Am ajuns la medic, medicul mi-a spus că acesta este corpul meu, duce până într-un punct și de acolo orice kilogram în plus creează probleme de sănătate.

Nu puteam respira bine, aveam o anxietate care venea din acest lucru, atacuri de panică și alte complicații! Lucrurile nu țin de aspectul fizic, ci pur și simplu de probleme care sunt mult mai serioase! L-am ascultat pe medic și așa am și cunoscut-o, ulterior, pe Carmen și am ajuns pe mâinile ei! La nimic! (n.r. mânâncă orice) Am renunțat un timp doar, până am slăbit!

Eu am pierdut deja 20 de kilograme și nu am de gând să mai continui! Am acum greutatea din liceu și mi se pare nesănătos să merg mai departe. Am oprit procesul de slăbire și am învățat niște reguli bune! Cu această ocazie, îmi propun să păstrez pentru tot restul vieții mele un stil de viață sănătos!

Dacă tot am trecut prin acest proces, am înțeles ce este bine, ce nu este bine, ce îmi place, ce mi se potrivește și ce nu! Încerc să respect aceste principii.”

 

Distribuie articolul: