Una dintre cele mai extravagante artiste americane, Cardi B, se simte în largul său la Paris Fashion Week. După ce a fost regina show-ului, la defilarea pentru casa de modă Mugler, artista americană a uimit cu aparițiile sale, greu de trecut cu vederea. Dacă cele mai multe ținute au stârnit admirația, atunci una dintre ele au făcut deliciul internauților.

Fana brandurilor scumpe și ținutelor extravagante, Cardi B a profitat de moment pentru a se asigura că nu trece neobservată pe străzile Parisului, în săptămâna Fashion Week. Aceasta a purtat o ținută Schiaparelli și a defilat mândră în preajma Arcului de Triumf, care zilele acestea este transformat într-o sculptură temporară – acesta este acoperit într-o folie de plastic reciclabil.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Cardi B (@iamcardib)

Outfitul de culoare verde, compus dintr-un top și pantaloni verzi, o bonetă pe cap, și rapperița s-a transformat în subiect de glume pe internet. Asemănările găsite de internauți sunt care mai de care mai amuzante. O vedem comparată cu Shreck sau cu personajul Grinch.

Care colaj îți pare cel mai amuzant?

Distribuie articolul: