Interpreta Cradi B și-a sărbătorit recent aniversarea de 27 de ani. Vedeta a dat o petrecere de milioane alături de cele mai renumite vedete. Evident că soțul ei, care o divinizează, i-a făcut cele mai alese cadouri.

Pe lângă un tort în formă renumitei genți Birkin Bag, mai multe genți Birkin Bags în mărime naturală și un inel de 15 carate, din diamant, soțul ei i-a mai pregătit o surpriză: o vilă spectaculoasă în Republica Dominicană.

„I-am tot povestit lui Set despre cum vreau să investesc în proprietăți de închiriat pe termen scurt, în Republica Dominicană și Caraibe, pentru că oamenii merg mereu în vacanță în zonele astea, dar am simțit că el nu este de acord cu mine și vrea să investească în alte direcții. Ei bine, m-am înșelat”, a dezvăluit Cardi în descrierea clipului.

Proprietatea are șase dormitoare și șapte băi, priveliște la ocean, o curte care găzduiește un infinity pool, cât și un studio separat. „Nu pot să cred așa ceva. Este ceva incredibil pentru mine. Sunt extrem de fericită că într-adevăr m-ai ascultat și nu doar zâmbeai și dădeai din cap, astfel încât să mă opresc din vorbit”, a glumit ea.

În final, Cardi a mai mărturisit că este foarte fericită și de faptul că soțul ei și tatăl ei au luat această decizie împreună: „Tu și tatăl meu sunteți cei mai importanți bărbați din viața mea și sunt extrem de fericită de faptul că sunteți apropiați și aveți propria legătură și relație. Te iubesc enorm și abia aștept să-mi dispară această mahmureală, pentru a-ți arăta cât de mult te apreciez”, a încheiat Cardi.

Artista le-a pregătit fanilor un tur virtual în casa visurilor, pe care l-a postat pe contul ei de Instagram cu 112 milioane de urmăritori.

 

View this post on Instagram

 

Публикация от Cardi B (@iamcardib)