Duminică, 21 noiembrie, la Microsoft Theatre din Los Angeles, a avut loc cea de-a 49-a ediție a evenimentului „American Awards 2021”, cunoscut și sub numele „AMA”. Mulți dintre artiști și-au impresionat fanii cu ținutele lor inedite din acea seară. Iar una dintre cele mai spectaculoase apariții de pe covorul roșu a fost și cea a lui Cardi B. 

Potrivit meaww.com, mulți fani au spus că artista Cardi B arată ca unul dintre miliardarii din serialul „Jocul Calamarului”. Cântăreața este cu adevărat imprevizibilă și știe cum să-și uimească fanii. Unul dintre look-urile ei a fost atât amuzant, cât și înfricoșător. Toată atenția a fost datorită detaliilor din aspectul ei: masca aurie și rochia neagră „Schiaparelli” cu voal. Totodată, ținuta vedetei este completată de cercei masivi sub formă de ochi și degete, dar vedeta nu s-a oprit aici. 

Cardi B și stilul ei extravagant a primit mereu aprecieri și laude, însă ziua de duminică se pare că a fost o adevărată paradă a ținutelor. Mulți au spus că celebritatea și-ar fi adus la eveniment dulapul personal, pentru că aceasta nu a avut doar o singură ținută, ci șapte. Fiecare a fost specială și deosebită în felul ei. 

Iată care au fost toate ținutele vedetei: 

O rochie neagră cu mâneci lungi și o cască uriașă cu pene.

O altă ținută neagră, asortată cu o pereche de cizme lungi strălucitoare.

De la negru, la o culoare deschisă și mai exact, galben. O rochie uimitoare cu volane, capa și partea de jos fiind transparente.

Din nou la negru, și mai exact: un corset alb-negru, cu mănuși transparente și un accesoriu pe cap asemănător evantaiului.

O rochie mov cu un corset acoperit cu cristale și umeri cu pene.

Cum fără o ținută albă? Cântăreața a purtat o rochie albă cu un detaliu impresionant pe cap. Acest look, ne duce cu gândul la o rochie de mireasă.

Și ultima ținută, dar nu cea din urmă este rochia despre care am vorbit mai sus. Look-ul care pare a fi inspirat din serialul „Jocul Calamarului”.

Sursa Foto: popsugar.com

Distribuie articolul: