Cum a depășit Randi starea de anxietate. Este cunoscut faptul că Randi este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din țara noastră. Cu toate că se bucură de un mare succes profesional și este întotdeauna zâmbitor, se pare că nu a scăpat de probleme. Recent, a dezvăluit că a luptat cu anxietatea pentru o perioadă mai îndelungată. Descoperă cum a depășit această situație!

Randi apare mereu cu zâmbetul pe buze și este discret când vine vorba despre viața lui personală. Recent însă a mărturisit că, la fel ca fiecare persoană, are și el momente mai puțin plăcute, ba chiar greu de traversat. Fără a ezita, a explicat că în urmă cu mai mult timp a trecut prin stări de anxietate, dar și depresive.

Randi nu a ezitat și a spus clar că fiind zodia Gemeni este ceva normal să aibă astfel de stări, mai ales că a trecut prin numeroase suișuri și coborâșuri din mai multe puncte de vedere. A simțit pe propria piele ce înseamnă anxietatea, însă nu a lăsat lucrurile așa, ci a început să se documenteze și să se concentreze pe lucrurile frumoase din viața lui, nu pe cele care nu merg așa cum își dorea.

Eu fiind în zodia Gemeni, la 30 de ani trăiam suișuri și coborâșuri, dar erau stări pasagere de anxietate. Am început să mă documentez de tânăr și cel mai important lucru pe care nu trebuie să-l pierzi din vedere este recunoștința. Atunci când începi să fii depresiv și anxios, te concentrezi mai mult pe ce îți lipsește, decât pe ce ai de fapt și lucrurile pentru care ar trebui să fii recunoscător. Ești sănătos și în viață, te uiți în oglindă, îți dai două palme, ieși în lume și îți faci cea mai frumoasă viață. Noi toți complicăm chestiile astea. Eu nu cunosc o persoană care să muncească de dimineață până seară și să fie depresiv, pentru că nu au timp’, a spus Randi pentru Star Magazin, conform Spynews.

Într-un final, cu lecțiile învățate, dar și cu un program extrem de aglomerat, Randi a reușit să scape de stările depresive și de anxietate, explicând în prezent că un om care muncește de dimineața și până seara nu mai are timp de astfel de stări și gânduri. De asemenea, întrebat dacă ar schimba ceva la trecutul lui, artistul a venit cu un răspuns negativ. Mai mult decât atât, în completare a precizat că este mândru de tot ceea ce a realizat, astfel că dacă un lucru era diferit, nu mai era cine este astăzi.

Au venit niște întrebări, pe care oricine ar trebui să și le pună. Este o etapă firească când vrei să afli mai multe despre tine și dorindu-mi să aflu mai multe, am început să cercetez, să mă descopăr pe mine, să înțeleg lumea în care trăiesc și de aici posibilitățile sunt nelimitate. Dacă vrei să schimbi ceva înseamnă că nu ești mulțumit de rezultatul de acum și ar trebui să fii mulțumit, să te accepți. Dacă aș schimba ceva din trecut, eu nu aș mai fi la fel’, a mai spus Randi pentru sursa menționată mai sus.

Au trecut 9 ani de când Randi nu a mai fost implicat într-o relație, cel puțin în public. Artistul a ales să își țină viața privată, aventurile și relațiile departe de ochii curioșilor, tocmai pentru a nu face un subiect de discuție din viața lui personală și intimă.

Public nu am vrut să mă afișez niciodată cu o femeie, pentru că nu am vrut să aibă stresul impactului public. Așa e, de 9 ani sunt singur pentru că la un moment dat am decis că timpul e prea valoros pentru a fi împărțit cu cine nu ar trebui să fie împărțit. Tata mereu mă întreabă când aduc acasă o femeie (n.r. zâmbește)’, a declarat artistul, potrivit unica.ro, în urmă cu mai mult timp.

Distribuie articolul: