Sarcina este una dintre cele mai incitante perioade din viața unei femei. La fel de frumoase sunt și surprizele venite din partea tăticului, în cinstea nașterii copilului. Mașini, coliere cu diamante și inele deosebite: au fost unele dintre cele mai generoase cadouri, pe care bărbații le-au dăruit soțiilor lor de la Hollywood.

Mila Kunis: un inel foarte scump

Mila Kunis și Ashton Kutcher au început să se întâlnească în 2012, după divorțul actorului de Demi Moore. Trei ani mai târziu, Mila și Ashton s-au căsătorit, dar în acel moment ei aveau deja o fiică, Wyatt. Darul pe care l-a oferit Kunis soției sale s-a dovedit a fi cu o semnificație specială. Actrița s-a adresat designerului de bijuterii Marina B., care a proiectat un inel de aur dintr-o ediție limitată: cu un smarald și gravura „Motherhood”. Bijuteria s-a vândut cu 4.800 de dolari, iar suma a fost donată unei maternități din Zambia.

Mariah Carey: colier cu diamante

În aprilie 2011, cântăreața Mariah Carey a născut gemeni: Morocana și Monroe. Soțul ei, muzicianul Nick Cannon, a vrut să-și surprindă soția cu ceva special. Știa că Mariah iubește bijuteriile, dar în același timp, artista avea atât de multe bijuterii originale, încât tânărul tată a trebuit să dea dovadă de imaginație. Drept urmare, Cannon a comandat un colier din diamante roz și albe cu numele fiului și fiicei lor.

Kylie Jenner: Ferrari

Cea mai tânără miliardară din lume, Kylie Jenner, și rapperul Travis Scott au devenit părinți la 1 februarie 2018. Cuplul a anunțat nașterea fetei Stormi prin intermediul unui videoclip emoționant. Videoclipul a strâns peste 73 de milioane de vizualizări! Tânărul tată a făcut tot posibilul să o încânte pe Kylie, cu un cadou deosebit. Drept urmare, ea a văzut sub fereastră un Ferrari „LaFerrari” de 1,4 milioane de dolari.

Nicole Kidman: inel Cartier dedicat iubirii și fidelității

Nicole Kidman și cântărețul Keith Urban s-au căsătorit în 2006. Mai înainte actrița a fost căsătorită cu Tom Cruise timp de 10 ani și nu a reușit să rămână însărcinată. Prin urmare, după ce a aflat despre sarcina sa de la al doilea soț, a respins toate ofertele de filmare și s-a dedicat în totalitate maternității. Pentru Urban copilul acesta a devenit primul urmaș. Când s-a născut bebelușul Sunday Rose, muzicianul i-a dat lui Nicole un inel Cartier Trinity de 73.000 de dolari, din aur galben, alb și roz, cu diamante. Fiecare verigă a inelului are o semnificație specială: aurul alb simbolizează prietenia, galbenul – loialitatea și roz – dragostea.

Beyonce: inel cu piatră tanzanit

Culoarea albastră reprezintă viața personală și cariera rapperului Jay Z, în vârstă de 49 de ani și a cântăreței Beyonce, în vârstă de 37 de ani. În 2001, rapperul a lansat albumul „The Blueprint”, în 2002 – „The Blueprint 2: The Gift & the Blestem”, iar în 2009 – „The Blueprint 3”. Însăși Beyonce a recunoscut: „Sunt obsedată de albastru”. Iubirea ei pentru această culoare este atât de mare, încât și-a numit fiica Blue Ivy (iederă albastră). La acea vreme, Beyonce și Jay Z erau căsătoriți de 4 ani, iar cântăreața trecuse și prin un avort spontan. Nu este surprinzător faptul că rapperul a lăsat-o pe soția sa să aleagă numele, însă el s-a ocupat de pregătirea unui cadou demn de o regină, un inel cu o piatră imensă albastră de tanzanit, în valoare de 35 de mii de dolari.

Jennifer Lopez: cercei în valoare de 2,6 milioane

Jennifer Lopez și cântărețul Mark Anthony s-au căsătorit în 2006 și s-au despărțit după 5 ani. În căsătorie, Lopez a născut gemeni: fiul Maz și fiica Emmy. Drept cadou pentru nașterea copiilor, Anthony i-a oferit lui Jennifer cercei de 2,6 milioane de dolari. În presa internațională s-a declarat că după despărțire cântăreața a vândut toate bijuteriile de la fostul soț, precum și acești cercei.

Kim Kardashian: colier

Kim Kardashian a născut-o pe fiica North și pe fiul Saint, de la rapperul Kanye West, iar cel mai micuț membru al familiei s-a născut la începutul anului 2018, cu ajutorul unei mame surogat. În 2015, în timp ce era în așteptarea celui de al doilea copil, Kim a postat o listă de dorințe pe pagina ei. West nu s-a complicat foarte mult și după naștere lui Saint, acesta i-a cumpărat cel mai scump cadou de pe listă: un colier cu diamante Lorraine Schwarts. Însă bijuteria gravată cu numele bebelușului a fost furată în octombrie 2016, la Paris.

Citește și: Cele mai neașteptate și scandaloase săruturi ale vedetelor de la Hollywood (Video)

Sursa: cosmo.ru