Fotomodelul de origine germană Gisele Bündchen și soțul acesteia, fotbalistul american Tom Brady, se alimentează după un meniu special conceput de un bucătar. Allen Campbell, bucătarul personal al celor doi, a făcut dezvăluiri în privința meniului. La ce produse alimentare renunță cele două staruri, aflați mai jos.

Se pare că lista produselor interzise din familia Bündchen-Brady este mult mai mare decât lista celor „permise”. Gisele și soțul ei, fotbalist, au exclus din dieta zilnică astfel de produse alimentare ca: zahărul alb, făină albă, glutamatul de sodiu – E621, cafeaua, cofeina, uleiul de măsline, ciupercile, sarea iodată, produsele lactate și astfel de legume ca roșiile, vinetele, cartofii și ardeii.

cats

 

„Dacă consumi zahăr și carbohidrați, cum consumă foarte mulți oameni, corpul tău este acid și provoacă boli. De-a lungul anilor, am fost mințiți mult de companiile și producătorii de băuturi. Continuăm să mâncăm aceste produse periculoase și ne întrebăm de ce sunt atâția oameni bolnavi. Nimeni nu se gândește că toate au o legătură cu ce-i oferim organismului”, susține bucătarul personal al starurilor, pentru Boston.com.

cats

Allen Campbell mai mărturisește:

„80% dintre produsele consumate de ei sunt legume. Cumpăr din magazine doar cele mai proaspete produse. Dacă mâncarea nu este organică, ei nu o consumă. Bündchen și Brady preferă și cereale precum orezul brun sau quinoa, dar și produse boboase. Restul 20% din dietă e constituită din steak-uri organice, carne de rață și pui. Din pește, soții preferă carnea de somon sălbatic.”

cats

Copiii celor doi preferă, de asemenea, peștele, orezul brun, avocado, morcovii și castraveții.

cats

Foto: Instagram, maguzz.com, Allen Campbell

Distribuie articolul: