Fanii artistei de pretutindeni așteaptă cu sufletul la gură vești bune despre eliberarea acesteia de sub custodia tatălui său, care durează deja de mai bine de 13 ani. Britney Spears pare că e convinsă că foarte curând va scăpa de acest „jug” și apare destul de pozitivă pe rețelele sociale. 

Pe 23 iulie, interpreta americană a publicat o fotografie care i-a cam derutat pe unii urmăritori, deși aceștia s-au obișnuit ca aceasta să pozeze în ținute sumare.

Între timp pentru alții, imaginea a fost considerată un semn de curaj. Până și Paris Hilton a comentat fotografia: „Asta e fierbinte!”.

Aceasta a pozat într-o pereche de pantaloni scurți minusculi din denim, topless, în timp ce își astupă sânii cu palmele. Britney nu a semnat nicicum imaginea.

În doar 10 ore, imaginea a adunat aproape 2 milioane de aprecieri.

Britney Spears a susținut, în cadrul audierilor de acum o lună că, tutorele său (Jamies Spears) nu îi permite să aibă mai mulți copii: „Vreau să mă pot căsători și să am un copil. Am un IUD (dispozitiv de contracepție intrauterin) în mine așa că nu rămân însărcinată. Nu mă lasă să merg la doctor să mi-l scot. Nu vor să fac copii, mai mulți copii. Mă simt constrânsă, agresată și mă simt părăsită și singură”.

„Sunt traumatizată. Îmi vreau viața înapoi. Sunt 13 ani și este suficient. Vreau să pot fi auzită”, a declarat Britney Spears în cadrul audierii online. „Am mințit și am spus lumii întregi că sunt OK și că sunt fericită. Este o minciună”, a mai adăugat artista.

Să fie asta un semn că aceasta se simte mult mai bine acum?

Sursa: Instagram / Britney Spears.

Distribuie articolul: