Într-un mesaj publicat pe Instagram marți searaalături de o înregistrare video în care dansează pe melodia „Crazy” a trupei Aerosmith, Britney Spears a scris câteva gânduri despre documentarul realizat de cotidianul The New York Times.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Toată viață mea a fost întotdeauna subiectul multor speculații… urmărită… și judecată chiar toată viață mea! Pentru echilibrul meu trebuie să dansez în fiecare seară a vieții mele că să mă simt sănătoasă și umană și vie”, a scris cântăreața în vârstă de 39 de ani. „Mi-am expus toată viață în față oamenilor.

„E nevoie de multă putere ca să te dezvălui cu vulnerabilitatea ta, fiindcă am fost mereu atât de criticată… insultată… și făcută de ras de media… și încă mai sunt chiar și azi. Lumea trece peste asta și viață merge înainte, dar noi rămânem atât de fragili și sensibili ca oameni”, a adăugat vedetă.

„Am fost stânjenită de felul în care m-au prezentat” Britney a scris apoi ce părere are despre producția difuzată de platforma Hulu, mărturisind că s-a simțit jenată: „Nu am urmărit documentarul, dar din ce am văzut am fost stânjenită de felul în care m-au prezentat… Am plâns două săptămâni și… încă mai plâng uneori.”

„Fac ceea ce pot în plan spiritual că să încerc să-mi păstrez bucuria… dragostea… și fericirea!!! În fiecare zi dansul îmi aduce bucurie. Nu mă aflu aici că să fiu perfectă… perfecțiunea este plictisitoare… sunt aici că să ating bunătatea”, a mai scris artista.

Documentarul urmărește viață și carieră vedetei originare din Louisiana, care are doi copii, Preston (15 ani) și Jayden (14 ani), cu fostul sau soț, Kevin Federline, precum și relația ei sinuoasă cu presă, relatează Harper’s Bazaar.

În 2019 a apărut mișcarea #FreeBritney, publicul sperând că ea va fi scoasă de sub tutela tatălui sau, Jamie Spears, cu care duce o bătălie juridică.

Sursa

Distribuie articolul: