Unul dintre cei mai sexy actori în viață a evitat să pozeze pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar 2021, preferând să-și facă modest apariția la eveniment. Acesta a avut onoarea să prezinte premiul pentru „Cea mai bună actriță în rol secundar”. Imaginile cu Brad Pitt au „încălzit” inimile fanelor de pretutindeni.

Îmbrăcat într-un tuxedo negru elegant, purtat peste o cămașă de un alb imaculat, ținută asortată cu un papion și o coafură pe care nu am văzut-o demult la Brad Pitt. Acesta și-a lăsat părul lung și l-a purtat strâns într-o coadă de cal. Trebuie să recunoaștem că puțini au zâmbetul și șarmul lui. Îți vine să crezi că are 57 de ani?

Foto: E!online

Fanii s-au dat cu părerea pe Twitter: „Părul lui Brad Pitt merită propriul premiu!” și „Este unicul păr lăsat să crească din cauza covid-ului pentru care nu am nicio obiecție”.

Nu se știe dacă actorul a decis doar să-și lase podoaba capilară să crească sau poate se pregătește pentru un rol deosebit, cert este că multora le-a venit mai mult decât pe plac transformarea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Just Jared (@justjared)

Voi ce părere aveți?

Citește și: Masculini și seducători, Antonio Banderas și Mario Casas fac deliciul fanilor, într-o ședință foto comună (Foto)