Brad Pitt a câștigat primul său Oscar în calitate de actor! Premiul a fost ridicat pentru cel mai bun actor în rol secundar, grație interpretării sale din lungmetrajul „Once Upon a Time… in Hollywood”.

Aseară, 9 februarie, la Los Angeles a avut loc cea de-a 92-a ediție a galei organizate de Academia Americană de Film – Oscar 2020.

Foto: Popsugar

Îndrăgitul actor, Brad Pitt s-a făcut cu primul premiu din cariera sa. Urcând pe scenă acesta a ținut un discurs în care l-a menționat pe regizorul filmului, Quentin Tarantino, pe Leonardo DiCaprio, dar și pe copiii săi:

„Este despre Quentin Jerome Tarantino. Ești original, ești unic. Industria filmului ar fi un loc „uscat” fără tine. Leo… te voi urma în orice zi (n.r. referindu-se probabil la faptul că și Leonardo și-a luat Oscarul după ai buni de carieră în film).

Vederea este fantastică.

Acesta (n.r. Oscarul) este pentru copiii mei care oferă culoare a tot ceea ce fac. Vă ador! Mulțumesc!”.

Este primul Oscar în calitate de actor și suntem convinși că nu e ultimul!

În 2014, filmul „12 Years a Slave” a ridicat Oscarul pentru cel mai bun film. Atunci a fost primul contact al lui Brad Pitt cu râvnitul premiu, acesta având un rol în film, dar și fiind unul dintre cei 10 producători ai peliculei.

Video: Instagram, Youtube

Vezi și: Oscar 2020 – Cele mai frumoase cupluri, pe covorul roșu (Foto)

Distribuie articolul: