La cea de a 92-a gală a premiilor Oscar, mare atenție au atras cuplurile care și-au făcut apariția pe covorul roșu. Cât de frumos s-au afișat celebritățile alături de partenerii lor de viață, vezi mai jos.

Cea de-a 92-a gală a premiilor Oscar s-a încheiat duminică noaptea, la Los Angeles. Totuși aparițiile celebrelor cupluri nu au putut trece neobservate. Spre exemplu apariția lui Scarlett Johansson  alături de iubitul ei Colin Jost este una dintre cele mai luxoase din cadrul evenimentului. Scarlett a optat pentru o rochie în culoarea champagne de la Oscar de la Renta, iar iubitul ei pentru un tuxedo de la Armani.

Totuși și Rami Malek alături de Lucy Boynton se numără și ei printre cele mai elegante și îndrăgite cupluri din cadrul ceremoniei. Pentru acesta, starul din filmul Bohemian Rhapsody a ales o ținută marca Saint Laurent, iar iubita lui a optat pentru o rochie Chanel.

O apariție spectaculoasă au avut și Natalie Portman alături de soțul ei, Benjamin Millepied.

Cât despre Keanu Reeves acesta a apărut  pe covorul roșu alături de mama sa, Patricia Taylor.

Joaquin Phoenix, și-a respectat promisiunea și a participat la toate premiile filmului (inclusiv Oscarurile) în același costum făcut la comandă, de la Stella McCartney. Totuși acesta din nou nu a dorit să pozeze alături de iubita lui, Rooney Mara. Fotografii au trebuit să muncească din greu pentru a surprinde cuplul împreună.

Timothee Chalamet îmbrăcat într-o ținută de la Prada alături de Margot Robbie, care a optat pentru o rochie de la Chanel, au apărut la ceremonie împreună. Iar îmbrățișările lor emoționante de pe covorul roșu ne fac să-i menționăm și pe ei în lista celor mai frumoase cupluri din cadrul evenimentului.

Vezi mai jos și alte cupluri care ne-au atras atenția.

Adam Driver și Joanne Tucker

Noah Baumbach și Greta Gerwig

James Corden și Julia Carey

Elvira Lind și Oscar Isaac

Tom Hanks și Rita Wilson

Antonio banderas și Nicole kimpel alături de fiica Stella Banderas

Sunrise Coigney și Mark Ruffalo

Claudia Sulewski și Finneas O’connell

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: