Puțini sunt bărbații care își doresc cu adevărat o familie numeroasă, trei sau patru copii, o casă plină și o viață cât mai agitată! Dar sunt câțiva nativi care sunt fericiți doar în mijlocul familiei și care ar face totul pentru soția și copiii lor, indiferent câți ar avea.

Tații Berbeci sunt fericiți cu mulți copii

Când se hotărăște să renunțe la burlăcie și să își întemeieze o familie, bărbatul Berbec va merge până în pânzele albe să își găsească soția perfectă și nu e fericit, dacă nu e și ea fericită. Va fi dedicat și afectuos cu cei mici, mai ales dacă se căsătorește la a doua tinerețe, după ce a gustat tot felul de aventuri.

De la o vârstă, familia devine locul stabil de care are nevoie și sprijinul lui, iar copiii sunt un scop în sine, pentru care trăiește și muncește să nu le lipsească nimic.

Nativul Leu, un tată plin de imaginație

Fermecător, pasional și comunicativ, nativul Leu pare sensibil și dedicat relației de cuplu. Când se căsătorește o face pentru totdeauna și va fi cel mai fericit, dacă va avea o familie numeroasă. Copiii îi umplu viața și timpul cu tot felul de activități variate, așa cum îi place lui, să nu se plictisească niciodată.

Dacă iubește cu adevărat, este capabil de sacrificii mari pentru soția și copiii săi și se va mândri cu ei în fața oricui. Este, însă, și un tată exigent și foarte ambițios și vrea ca fetele sau băieții lui să fie mereu primii, așa cum a încercat și el toată viața să fie.

Copiii unui Vărsător, motivul lui de mândrie

Întemeierea unei familii este un plan depărtat pentru tinerii Vărsători. Nativul acestei zodii se gândește să se așeze la casa lui cât mai târziu, eventual după ce a gustat din toate plăcerile vieții. Iubește independența, este amator de distracții și călătorii și caută tot felul de aventuri.

Dar, când se căsătorește și iubește cu adevărat, soția și copiii sunt totul pentru el și le oferă o viață cât mai veselă și colorată. O familie numeroasă înseamnă și multă bucurie în casă pentru Vărsători. Oricât ar fi de greu să își crească micuții, el nu va da înapoi și nu va fugi de responsabilități.

Sursa

Distribuie articolul: