A venit barza! Prezentatoarea TV și influencera Doina Stratan a devenit aseară mămică pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de bloggeriță, prin intermediul rețelelor sociale.

Fericire mare în familia bloggeriței, Doina Stratan. Aceasta a devenit din nou mămică și a împărtășit momentul cu urmăritorii săi. Tânăra și-a ținut fanii la curent cu cele ce se întâmplă încă din momentul în care a ajuns la maternitate, publicând o imagine captată în sala de naștere.

După ce minunea s-a produs și s-a născut bebelușul, Doina Stratan a publicat primele imagini cu micuțul.

„Noi suntem bine, vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele care vin și vin! Suntem bine, iar eu sunt atât de fericită…Pe parcurs o să revin cu detalii”, a adăugat Doina.

În postarea în care a vorbit pentru prima oară despre sarcină, Aceasta a dezvăluit: „Sunt o femeie împlinită, asta am scris aici și câteva luni în urmă când am aflat noutatea frumoasă! A fost o dorință fără margini pe care o aveam imediat după ce se născuse Alisa! Îmi doresc și un băiat. Dragul meu, abia aștept întâlnirea cu tine”.

Bloggerița mai are o fetiță minunată de doar doi anișori, pe nume Alisa.

Foto: Doina Stratan-Atamanenco

Citește și: „După Cortină” cu Doina Stratan – despre nașterea naturală și epidurală, relațiile sentimentale și intime după apariția copiilor (Video)