Cea mai cunoscută fashion influenceră din Republica Moldova, Doina Ciobanu, lucrează cu branduri de modă „grele” și deseori apare pe paginile revistelor celebre. De această dată, moldoveanca a colaborat cu revista „Hello Fashion” din Marea Britanie.

De mai mulți ani o admirăm pe Doina și ne bucurăm pentru succesele ei. Moldoveanca este una dintre cele mai de succes fashion bloggerițe din țara noastră, iar brandurile cunoscute abia așteaptă să colaboreze cu ea, Doina având o viziune aparte pentru modă și axându-se, în special, pe industria fashion sustenabilă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Doina Ciobanu (@doina)

Citește și: Bloggerița de modă, Doina Ciobanu, pe paginile revistei Vogue din Marea Britanie. Cu ce s-a făcut remarcată de această dată

Cea mai nouă colaborare a Doinei este cea cu revista Hello Fashion din UK, care i-a dedicat câteva pagini și care a arătat că stilul Doinei nu se rezumă doar la ținute, ci se extinde și pe locuința ei, din Milano, amenajată cu mult gust, pe care o împarte cu iubitul său, fotograful Daniel P Dykes.

Sursa: Instagram.com

Citește și:  Doina Ciobanu, influencer cu peste 400.000 de urmăritori, pe coperta unei reviste celebre. Iată ce a dezvăluit despre succesul ei