Este, probabil, cea mai cunoscută bloggeriță fashion din Moldova, devenind un influencer pentru iubitoarele de modă și nimerind deseori pe paginile celor mai cunoscute reviste din domeniu. 

Se pare că unul dintre cele mai hot trenduri în moda străzii din acest sezon, sunt pantalonii scurți tip ciclism. În moda anilor ’80 această piesă era extrem de populară. Atunci când se credea că trendul a trecut, el a fost „reînviat” în 1995 de către Prințesa Diana, care i-a purtat cu un pulover supradimensionat, încălțăminte sport și geantă de damă.

Revista Vogue.co.uk a menționat mai mulți bloggeri cunoscuți, printre care și moldoveanca noastră, Doina Ciobanu, pentru adoptarea unor ținute reușite în care au încadrat acest articol vestimentar deosebit de cool.

Doina a purtat pantalonii scurți cu un sacou negru, slim, cu un rever ascuțit care i-a dezgolit și conturat frumos decolteul în V. Fashionista a optat pentru sandale cu vârful acoperit și tocuri cui. O coadă de cal, un machiaj discret și o gentuță cu accente metalice, regăsite și pe pantaloni, dar și în nasturii sacoului, i-au completat cu succes look-ul.

Vezi și alte bloggerițe care au adoptat o piesă vestimentară similară într-un street stlyle și spune-ne care îți place mai mult.

Distribuie articolul: