De ani bani tot mai mulți activiști și iubitori de animale blamează brandurile și persoanele care poartă blănuri naturale. Bineînțeles, persoanele publice devin ținta principală în acestă poveste pentru că anume ele dau trendurile. Recent, Jennifer Lopez s-a ales cu mesaje usturătoare de la activiștii PETA. 

Ieri seară, Bennifer a fost pozat ieşind împreună din studiourile NBC din New York, Ben dovedind că este un adevărat gentleman, cărându-i genţile iubitei sale. Cât despre JLo aceasta a arătat mai mult decât strălucitor în haina ei de blană şi rochia neagră clasică, completată de o pereche de sandale cu platform ameţitoare.

Desigur, blana artistei nu a trecut neobservată.Nu este prima data când Jennifer este pozată purtând o haină de blană, cu menţiunea că nu este clar dacă modelul din imagine este din blană adevărată sau nu.

Activiştii PETA, care luptă pentru drepturile animalelor, au luat-o mai mereu în vizor din cauza opţiunilor ei vestimentare. În 2019, după ce personajul ei din filmul Hustlers a purtat o haină din blană adevărată într-una dintre scene, organizaţia PETA i-a trimis divei o variantă din blană falsă, îndemnând-o să înlocuiască toate ţinutele care conţin blană de animal cu unele de genul.

„Eşti prea frumoasă pentru a purta ceva atât de urât. Şi fiind o persoană care a avut atât de puţin şi acum are atât de mult, nu uita că a fi bun nu costă nimic. Fă ce trebuie şi alege blana falsă!”, se arăta, printre altele, în scrisoarea deschisă trimisă lui Jennifer.

Un an mai târziu, activiştii au luat-o din nou în vizor pe J.Lo după ce aceasta a purtat, din nou, blană naturală într-un videoclip al unei piese în colaborare cu Maluma.

Nu putem spune dacă Jen a luat în considerare criticile iubitorilor de animale, dar, cu siguranţă, este una dintre puţinele dive de la Hollywood care mai afişează atât de frecvent haine din blană, fie ea adevărată sau falsă.

De-a lungul anilor o mulțime de branduri de lux, ca Versace sau Gucci, au renunțat să mai lucreze cu blănurile naturale.

Anul trecut am avut chiar o premieră la acest capitol. Israelul a anunțat că intenționează să interzică cumpărarea și vânzarea blănurilor de animale, cu excepția cazurilor special aprobate.

Nu demult am realizat un VOX la această temă. Iată ce părere au femeile de la noi despre blănurile naturale: A purta sau a nu purta blană naturală? 8 femei de la noi ne-au spus părerea lor (VOX)

Care este părerea ta la acest subiect?

 

Distribuie articolul: