Bianca Dragușanu a făcut recent mărturisiri intime despre relația sa cu Victor Slav. Aceasta a povestit că în prima noapte pe care a petrecut-o la Victor a rămas șocată să vadă cât de ordonat este acesta.

Eu când am mers prima oară la el acasă şi, mă rog, am dormit la el, dimineaţa el prezenta meteo. M-am spălat pe dinţi şi primul lucru pe care l-am făcut a fost să verific dulapurile. Aşa ordine nu am văzut nici în magazine. Şi în ziua de azi arată la fel. Asta mi-a spus foarte multe lucruri despre el. Venisem dintr-o relaţie anterioară unde barbatul cu care fusesem era foarte dezordonat. Unde se dezbrăca, acolo lăsa hainele. Victor e ordonat şi în viaţa de zi cu zi”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Bianca a povestit și despre relația pe care a avut-o înainte sa îl cunoască pe Victor.

„Eram înşelată des şi tot timpul îl întrebam de ce mă înseală. Niciodată nu-mi dădea un răspuns. Singurul lucru pe care mi-l spunea era: „Sunt un prost”. Nu-i dădeam niciun motiv să mă înşele, însă el o făcea. Mă gândeam ce are în plus. E mai slabă, mai grasă, mai frumoasă, mai deşteaptă? Nu ştiu. Singurul lucru pe care mi-l spunea e: „Sunt un prost”. Sunt oameni care cred că se pot schimba şi alţii care nu se pot schimba. El mi-a dovedit că nu se poate schimba şi-mi spunea în continuare: „Sunt un prost.” Până când, într-o zi, mi-am dat seama că e un prost şi l-am lăsat.”, a povestit vedeta în cadrul emisiunii “Te vreau lângă mine”.

sursa: ele.ro

Distribuie articolul: