Paddy McGuinness a povestit în cartea sa autobiografică despre prințul Harry, care a participat la o petrecere, iar lucrurile i-au scăpat de sub control. Prezentatorul TV susține că nepotul reginei Elisabeta a II-a l-a sărutat.

Înainte să fie cu Meghan Markle, prințul Harry se distra din plin la diverse petreceri, unde situația putea scăpa de multe ori de sub control. În cartea sa autobiografică, publicată în urmă cu câteva zile, Paddy McGuinness a dezvăluit că l-a întâlnit pe prințul Harry la o petrecere organizată în districtul Chelsea cu o zi înainte de un eveniment caritabil, unde celebrități din diverse țări se întâlneau pentru o partidă de fotbal, pe stadionul Old Trafford, în iunie 2016.

Prezentatorul TV povestește în cartea sa că după ce ar fi consumat mai mult alcool, prințul Harry s-ar fi apropiat de el și ar fi început să-l dezbrace. „A spune că dansam aproape era un eufemism – piepturile ni se atingeau. Apoi a continuat să-mi scoată cămașa. Așa că eram topless, cu o sticlă de bere în fiecare mână, dansând cu prințul Harry”, spune Paddy McGuinness.

Actor și prezentator TV britanic, în vârstă de 48 de ani, Paddy mărturisește că la petrecere au fost mai mulți fotbaliști celebri, precum Ronaldinho, Marcos Evangelista de Moraes (Cafu), Jamie Carragher, dar și Louis Tomlinson și Niall Horan, componenții trupei „One Direction”.

„Am terminat dansul și în timp ce toată lumea aplauda, ne-am îmbrățișat și mi-a dat un sărut pe buze”, a mai scris prezentatorul englez în cartea sa autobiografică. Toți din club ar fi asistat la moment, iar apoi prințul Harry s-a făcut nevăzut. Câteva săptămâni mai târziu, nepotul reginei Elisabeta a II-a a întâlnit-o pe Meghan Markle, cea cu care s-a și căsătorit.

După ce dezvăluirile lui Paddy McGuinness au fost publicate, prințul Harry nu a reacționat și nu a vorbit deloc despre acest subiect până la această oră.