Se știe că Beyonce este una dintre cele mai apreciate artiste din lume. La ai ei aproape 40 de ani solista a reușit să facă multe. Are o carieră de invidiat, o familie fericită cu trei copii și un soț iubitor. 

După mai bine de două decenii în care s-a aflat mereu în centrul atenției, Beyonce a devenit mult mai mult decât o simplă vedetă pop. Însă, la fel ca fiecare persoană, Beyonce are și a avut problemele ei din spatele camerelor. Într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, vedeta a fost sinceră și a povestit detalii din viața ei.

Diva a mărturisit că, la fel ca multe alte femei, aceasta s-a chinuit mult cu diverse diete, pe care acum le consideră o greșeală.

„În trecut, am pierdut prea mult timp cu diete. Acum învăț să rup ciclul în care mi-am neglijat sănătatea. Sănătatea mea, modul în care mă simt când mă trezesc dimineața, liniștea sufletească, de câte ori zâmbesc, ce îmi hrănește mintea și corpul. Acestea sunt lucrurile pe care mă concentrez. Pentru că și sănătatea mintală este îngrijire de sine. Îmi concentrez energia pe corpul meu și iau aminte la semnele subtile pe care mi le oferă. Corpul îți spune tot ce trebuie să știi, dar a trebuit să învăț să ascult. Cred că, la fel ca multe femei, am simțit presiunea de a fi coloana vertebrală a familiei și a companiei mele și nu mi-am dat seama cât de mult afectează asta bunăstarea mea mentală și fizică. Nu m-am făcut întotdeauna o prioritate. Personal, m-am luptat cu insomnia din turnee mai mult de jumătate din viața mea. Poate fi ușor să te pierzi foarte repede în această industrie. Îți ia spiritul și lumina, apoi te scuipă. Am luptat pentru a-mi proteja sănătatea și intimitatea”, a povestit Beyonce, mai sinceră ca niciodată.

Vedeta a mai adăugat că are multe planuri pentru deceniile ce vin.

„Vreau să continuu să uimesc. Plănuiesc să creez afaceri în afara muzicii. Am învățat că trebuie să visez în continuare. Una dintre citatele mele preferate este de la învățătorul Charles Kettering: Imaginația noastră este singura limită la ceea ce putem spera să avem în viitor”.

„Dorința mea pentru viitor este să fac tot ceea ce toată lumea crede că nu pot face”, a mai adăugat vedeta.

Sursa: profm.ro 

Distribuie articolul: