Bella Hadid demonstrează încă o dată că știe cum să răspundă comentariilor negative, mai ales celor care îi critică aspectul fizic.

Weekend-ul trecut, Bella Hadid și-a confirmat prezența în Victoria’s Secret Fashion Show postând o fotografie pe Instagram din timpul probelor. „De abia aștept să vedeți toată ținutele frumoase. Sunt recunoscătoare să fac parte din show, mă simt mai fericită și mai sănătoasă ca oricând”, a scris Bella.

Potrivit elle.ro, după ce a pozat în cizme și lenjerie intimă neagră, câțiva critici au comentat apariția modelului, spunând că ar fi mult prea slabă. „Piele și os…Nu am nimic împotriva unui corp slab, dar arată foarte nesănătos„; „Rușine Victoria’s Secret pentru încurajarea și promovarea acestei imagini total nerealiste„; „Nu voi înțelege niciodată de ce oasele care se văd prin piele sunt considerate frumoase„, sunt doar câteva dintre comentariile negative la poza Bellei, care a strâns peste un milion de like-uri în doar trei zile.

Deși Bella nu a răspuns direct criticilor, a ținut să adauge descrierii o frază importantă prin care să lămurească totuși situația. „Toate corpurile sunt diferite și reacționează diferit la o rutină de fitness și o dietă sănătoasă”.

La începutul săptămânii, fanii au observat că Bella a adăugat o fotografie pe Instagram Stories dintr-un avion cu o mulțime de feluri de mâncare și dulciuri, presupunând că reprezintă continuarea explicației din descrierea imaginii.

Vezi și: Sutienul-vedetă, de 1 milion de dolari din colecția Victoria’s Secret 2018. Bijuteria are peste 2100 de diamante