Organizatorii show-ului Victoria’s Secret din acest an au luat o decizie în privința „îngerașului” care va purta lenjeria-vedetă. Superbul model Elsa Hosk va purta sutienul Fantasy Bra în valoare de 1 milion de dolari.

Victoria’s Secret organizează la sfârșit de an un show de excepție, devenit tradiție și, la fel ca și în anii precedenți prezintă bijuteria colecției – Fantasy Bra. Este vorba despre un sutien, de obicei „bătut” în pietre prețioase, iar în acest an, acesta va fi purtat de superbul model suedez, Elsa Hosk.

Potrivit cosmopolitan.com, sutienul valorează 1 milion de dolari și conține peste 2100 de diamante, cântărind mai mult de 71 de carate iar o echipă de giuvaieri și designeri a muncit la confecționarea lui în jur de 930 de ore.

Este mai mult decât spectaculos:

 

O noutate bună pentru femeile care vor îndrăgi această piesă vestimentară strălucitoare este că pentru prima dată, doritoarele vor putea procura un sutien similar, dar confecționat cu cristale Swarovski, care va costa 250 mii de dolari.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Îngeraşul Victoria’s Secret, Karlie Kloss, s-a căsătorit într-un cadru feeric. Rochia de mireasă semnată Dior a fost superbă