Este una dintre cele mai de succes modele din lume. Fostul îngeraş Victoria’s SecretKarlie Kloss, a făcut anunțul pe contul său de Instagram, postând o fotografie în rochie de mireasă alături de Joshua Kushner, precizând data de 18.10.2018 în descriere.

Potrivit elle.ro, cei doi au avut o ceremonie restrânsă cu mai puțin de 80 de invitați, în New York. În primăvara anului viitor, Karlie și Joshua vor ține o recepție unde vor putea petrece alături de toți prietenii și apropiații. „Nunta a fost intimă și emoționantă. Cuplul radia de fericire”, a declarat un prieten care a participat la ceremonie.

Karlie și-a anunțat logodna în luna iulie a acestui an, printr-o postare pe Instagram. „Te iubesc mai mult decât aș putea exprima în cuvinte. Josh, ești prietenul meu cel mai bun și sufletul meu pereche. Abia aștept pentru o eternitate împreună. Da, de un milion de ori’, a scris aceasta în descrierea fotografiei. Karlie Kloss, model și antreprenoare, și Joshua Kushner formează un cuplu de aproape șase ani.

Joshua Kushner este fratele mai mic al lui Jared Kushner, soțul fiicei lui Donald Trump și consilierul acestuia. Având în vedere nepublicarea pozelor de la ceremonie, nu știm dacă Jared și Ivanka Trump au fost prezenți la eveniment.