Prepară acest energizant natural, cu puternic efect detoxifiant, și consumă-l dimineața, cât mai des, pe stomacul gol. Acesta îți va da un restart metabolismului, va curăța intestinul gros și va preveni apariția tumorilor la nivelul sistemului digestiv. Este o băutură hidratantă, aromată și extrem de benefică pentru sănătate.

Tot ce trebuie să faci este să combini câteva ingrediente pentru a obține un amestec detoxifiant, cu multiple efecte pozitive pentru sănătate.

Poţi adăuga în compoziţie şi fructe proaspete, legume şi ierburi aromatice. Băutura trebuie să fie ţinută la frigider, cel puţin două ore. De fapt, cu cât este ţinută mai mult la frigider, cu atât vei avea parte de mai multe substanţe nutritive conservante în apă.

Unele reţete de apă detoxifiantă includ mai multe ingrediente, altele se bazează doar pe unul, cum ar fi ghimbirul. Însă fiecare component aduce beneficii diferite pentru organism, deci cu cât mai multe ingrediente cu atât mai bine; vei asigura corpului hidratarea esenţială, benefică pentru tranzitul intestinal şi pentru eliminarea toxinelor.

Care este reţeta

Ingredientele de care ai nevoie se găsesc uşor şi sunt accesibile la preţ. Iată care sunt cele necesare pentru a prepara lichidul cu efect detoxifiant:

Lămâie

Bogată în vitamina C, apa cu lămâie sau cu lime favorizează crearea unor enzime digestive. Poţi să storci sucul în apa rece sau să adaugi felii de lămâie în apă.

Oţet de mere

Dacă pui două sau trei linguri de oţet de mere în apă, o să beneficiezi de o îmbunătăţire a procesului de eliminarea a toxinelor din corp şi a digestiei, dar şi de o accelerare a metabolismului. În plus, apa cu oţet poate echilibra nivelul pH-ului în organism.

Distribuie articolul: