Brooklyn Beckham și iubita sa Chloe Moretz au stârnit o amplă dezbatere în rândul admiratorilor după ce prietena fiului cel mare al fotbalistului David Beckham a încărcat pe pagina personală a unei rețele de socializare o fotografie în care ea și Brooklyn poartă inele similare pe degetele inelare

În ciuda faptului că fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham s-a întors acasă, la Londra pentru a sărbători Crăciunul alături de familia sa, iubita sa care îl așteaptă în Statele Unite ale Americii pare să știe cum să mențină flacăra dragostei la cote înalte. Tânăra a încărcat o serie de fotografii pe pagina personală a unei rețele de socializare, iar comentariile nu au încetat să apară, după ce admiratorii cuplului au văzut instantaneele, care ilustrează destul de clar, dragostea dintre cei doi. Fotografia care a iscat cele mai multe controverse a fost cea în care atât Brooklyn, cât și Chloe poartă inele similare pe degetele inelare.

Fanii înfocați s-au bucurat să îi felicite pentru logodnă, dar tinerii nu le-au răspuns pentru a confirma sau infirma presupunerile. Chloe și Brooklyn s-au împăcat în vară, după ce în urmă cu un an, hotărâseră să pună capăt legăturii lor.

Chloe are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său ținând cont de cele spuse de ea într-unul dintre interviurile în care a vorbit despre relația avută cu Brooklyn.

„Iubitul meu mă sprijină enorm, nu mă înțelegeți greșit, nu am nevoie de nimeni care să mă încurajeze permanent, dar atunci când am nevoie, el este acolo și îmi reamintește care sunt valorile la care țin”, a povestit Chloe, potrivit mirror.co.uk.

Brooklyn este un fotograf începător care urmează facultatea de artă fotografică în New York. El a creat deja un album despre care se zvonește că s-ar fi vândut în nenumărate exemplare, încasările provenite de pe urma acestuia atingând suma impresionantă de 50.000 de lire sterline.

Vezi și: Pe urmele tatălui! Brooklyn Beckham și-a făcut primul tatuaj și se arată extrem de mândru de asta

Distribuie articolul: