Acum câteva zile, Dorin Galben a anunțat publicul despre decizia de a o cere pe Violeta Scrișu de nevastă. Cererea a fost făcută și propunerea acceptată, plus pe degetul Violetei strălucește un inel de la Tiffany în sumă de 7 mii euro.

Însă, nu este totul așa de roz, Dorin a cam greșit cu mărimea inelului de logodnă. Fiind în Dubai,  cei doi au intrat în magazinul Tiffany pentru a-l ajusta.

Totuși, Violeta nu s-a apreciat deodată cu mărimea potrivită a bijuteriei și au fost nevoiți să mai viziteze încă o dată magazinul. Dorin nu s-a putut abține să nu comenteze această situație:

 

Cum credeți, pentru ce ne întoarcem noi înapoi la Tiffany? Noi am venit din nou, fata asta vrea să se convingă că n-o să fie prea mic. Noi deja practic ieșisem din mall”, „Hai să pățim rușinea acum că nu putem scoate inelul de mărimea 4 de pe deget”.

Dorin Galben si Violeta Scrișu formează un cuplu mai mult de 10 ani. Bărbatul a cerut-o în căsătorie foarte original, printr-o piesă, un buchet imens de lalele și inel marca Tiffany.