Cătălin Josan, interpret de muzică ușoară, a anunțat logodna printr-o poză pe Facebook cu mesajul “Ea a spus DA!”. La 36 de ani, artistul păstrează discreția asupra vieții sale personale, făcând publică pentru prima dată o imagine alături de cea care i-a cucerit inima. În fotografie, cei doi zâmbesc, iar viitoarea mireasă poartă un inel de logodnă cu o piatră verde smarald, o alegere originală.

Născut la Chișinău pe 4 martie 1987, Cătălin Josan a devenit câștigătorul primei ediții a emisiunii-concurs Megastar difuzată de Prima TV din România. Fiind primul artist care a semnat cu „Universal Music”, cea mai mare casă de discuri din România, Cătălin a început o carieră muzicală notabilă.

El a studiat la liceul de muzică „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, specializându-se în pian și învățând să cânte la chitară. Absolvent al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, la facultatea de canto academic, sub îndrumarea profesorului Valeriu Vdovicenco, Cătălin Josan și-a lansat primul album, „Megastart”, în octombrie 2007.

Distribuie articolul: