La fel ca și mulți alți adulți care știu ce înseamnă acest lucru, Barbie Thomas consideră că Dumnezeu are o preferință aparte pentru oamenii fără mâini sau fără picioare. Americanca a reușit, în ciuda unui accident care i-a schimbat viața în copilărie, să devină sportivă, mamă și o soție extrem de iubitoare!

Barbie și-a pierdut ambele brațe din copilărie, atunci când a atins un fir de înaltă tensiune. A fost practic scoasă din ghearele morții, iar experiența a ajutat-o să înțeleagă încă de atunci cât fier ascunde caracterul său. Odată ajunsă la maturitate, Barbie s-a simțit provocată de vorbele unui antrenor de bodybuilding, care i-a spus că nu are nicio șansă să poată practica acest sport.

„Acum știu că dacă cineva îmi asigură nereușita într-o anumită activitate, voi realiza acel lucru cu orice preț”, spune sportiva.

Vasilina – îngerul cu ochi ca cerul, care îndeamnă adulții la bunătate, credință și iubire

page

Prin foc și sabie, Barbie a reușit ca în 2009 să devină câștigătoarea competiției West Texas Classic. Acum 4 ani, Barbie a intrat în Top 5 la campionatul IFBB North American.

Acum, campioana visează enorm la un rol de cinema. I s-a propus chiar să joace într-o producție a lui Steven Spielberg, însă atunci când venise propunerea, Barbie se afla într-a doua sarcină.

531738_479466022082806_2090545972_n

„Sunt sigură că ceea ce mi s-a întâmplat în copilărie nu a fost pur și simplu. Cine știe: poate că dacă aveam brațe, aș fi ajuns să trăiesc o viață de nimic. Acum, am doi băieți minunați, o carieră superbă și o mulțime de planturi de viitor”, mai recunoaște Barbie.

Bodybuildera are și un blog – FitnessUnarmed.com, pe care își împărtășește trăirile și inspiră alți oameni.

603468_479465205416221_440304853_n

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: