Nu-i așa că aveți și voi momente când vă doriți un mic dejun mai deosebit, dar să fie și ușor, disponibil gustos? Într-o astfel de dimineață am decis să experimentez un pic și dintr-un mic dejun banal, să fac unul mai neobișnuit la gust. Ingredientele sunt mai mult decât disponibile, iar modul de pregătire vă va uimi cu siguranță. Să începem!

Ingrediente

  • aluat pentru pancake-uri, dacă nu ai o rețetă testată, o poți găsi aici
  • o banană medie
  • fructele preferate pentru servire (am avut piersici și zmeură)
  • ciocolată topită la dorință
  • banane.

Modul de pregătire

  1. Odată ce aveți aluatul pregătit, feliați banana în rondele.
  2. Rând pe rând, scăldați feliile de banane în aluat și puneți-le pe o tigaie preîncălzită.
  3. Dacă felia de banană deasupra are foarte puțin aluat, utilizând o linguriță, adăugați încă puțin până se acoperă în totalitate.
  4. Prăjiți la foc mediu până la rumenire.
  5. Serviți cu fructe proaspete, ciocolată, iaurt grecesc sau smântână.

Poftă bună!