Jumătățile de avocado umplute cu ton sunt cea mai simplă cină pe care o poți pregăti, indiferent de anotimp! Preparatul e extrem de sănătos și ușor, plin de antioxidanți și grăsimi sănătoase.

Ingrediente:

  • 2 avocado
  • 2 conserve de ton
  • 1 ardei roșu
  • 1 ardei iute mic (opțional)
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1 lingura zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

Preparare:

Taie cei doi avocado în jumătăți și scoate sâmburii.

Scobește cu o lingură o bună parte din pulpa fructelor și scoate-o într-un castron.

Zdrobește pulpa de avocado cu o furculiță, apoi adăugă cele 2 conserve de ton mărunțit, un ardei roșu tăiat cubulețe, ardeiul iute tăiat mărunt (dacă îți place), pătrunjelul tocat, sare, piper și zeama de lămâie.

Umple cele 4 jumătăți de avocado cu compoziția obținută și servește-le imediat sau după ce au stat puțin la rece.

Poftă bună!