Ce ziceți de o călătorie cu locomativa care vă duce spre dragoste. Aveți nevoie doar de un TICKET TO LOVE pe 9 februarie, de pe peronul Gării Feroviare din Chișinău, unde se ține YARDSALE – trenul care ține drumul spre primăvară. Organizatorii ne-au oferit numai 15 motive pentru a vizita ediția dedicată lunii iubirii.

Daruri inimoase și parfumate

Cadouri, piese hand-made și adevărate comori pentru îndrăgostiți. Curând este Ziua Îndrăgostiților și înseamnă ca la târg veți putea găsi un ocean de cadouri confecționate din dragoste, piese hand-made și lucruri incredibile pentru jumătățile voastre. Mai mult de atât, vor fi o multitudine de haine, încălțaminte și accesorii. Cu siguranța veți găsi de toate! Începând cu cactuși și pandative din argint, până la cărți poștale și articole de parfumerie.

Barber shop la târg

Barber shop Dirty Mexican – cel mai fain și actual barber shop din oraș! Băieții fac show din orice aranjare de păr și, chiar ei vor tunde bărbi la târg! Toți banii colectați vor fi donați pentru acte de caritate.

„Piana Vyshnia” pentru fiecare!

Un local nou în Chișinău – noi senzații pentru târg! Cea mai corectă pregătită vișinată din Lvov ce trebuie servită de către sexul frumos sau alături de el! „Piana Vyshnia” va înlocui fericirea, dragostea, săruturile calde și nopțile fierbinți!

Nunți pentru o zi

Este o tradiție pe care o respectăm deja de 10 ani – facem nunți pentru o zi! Certificatul de căsătorie este semnat chiar de Împăratul Dragostei. O nuntă în doi, în trei, cu un ursuleț de pluș sau cu o poză a unei persoane dragi sufletului, nu contează – la YARDSALE este posibil orice. Fiecare pereche va fi servit cu o vișinată! INTRAREA ÎN ROCHIE DE MIREASĂ ESTE GRATUITĂ!

Jocul „Dragostea la prima vedere”

Cine cunoaște regulile jocului este un norocos. Cei care nu au reușit să-l cunoască, vor avea ocazia să învețe regulile jocului la târg. Este un show legendar – vesel și simplu! Cunoașteți oameni noi, socializați, veniți la târg să vă verificați sentimente și să câștigați cadouri drăguțe!

Muzica și Boicu!

Mulți dintre noi îl cunosc pe Dumitru Boicu fiind un șef al restaurantelor din capitală, alții drept un entuziast și inventator al rețetelor originale. A venit timpul să cunoașteți că Dumitru este nu doar un virtuos al cuțitelor și cratițelor, ci și Dj! La data de 9 februarie, ora 17:00, el va pregăti muzică cu dragoste!

Expoziție de fotografii ale Dariei Cegarovski

Daria Cegarovki continuă să ne uimească cu abordarea ei nouă pentru editarea fotografiilor. Lucrările sale în nominalizarea „Fotografia de concepție” a ajuns în lista de concurs internațional în Austria, Rusia și Anglia. Iar noi în sfârșit vom putea admira seria de lucrări „The alien” la târg!

Păsările fericirii

Curând e primăvară, iar păsările vor sosi pentru a ne readuce buna dispoziție. Pentru că la Yard Sale se întâmplă minuni, vom folosi un pic de magie și vom face ca păsările să vină chiar în februarie! Cum? O sa folosim tehnica origami alături de Stan Potoc! Porumbei, papagali și, desigur, cocostârci pentru noroc. Luați-le acasă, dăruiți-le prietenilor, agățați-le de copaci. Ce este important – să credem că totul va fi bine!

Tatuaje pereche

Dragostea este pe veci, iar tatuajele pot fi temporare! „Roata Tatuată” și mereu luminoasa Xenia ne propun să venim cu jumătatea și să facem două tatuaje la doi din vopsea naturală, apoi să jucăm imediat o nuntă pentru o zi. Două tatuaje pentru prețul unuia! Iubire? Da! Durere? Nu!

Food court imens și delicios

Doamna Margareta revine cu mâncarea tradițional moldovenească – plăcinte, turta „Muraveinik” și legendarele sarmale, bucătărie indiană și Ayurveda, dulciuri de la Pure Taste, brioșe, biscotti, bomboane de ciocolată Oli Chernyi, Verde Go vor servi sosuri, hummus, amestecuri magice de la Pastas, pastille de casă, granola, cheesecake-uri, prăjituri, ardei și sosuri picante de la Serghei Țurcanu și EcoVazon, condimente aromate de la ASW, alimente vegane și vegetariene, uleiuri vegetale – arahide, susan, semințe de in, semințe de mac, dovleac, provizii de acasă – roșii murate, vinete prăjite, gem de piper, miere și crem din miere, ceaiuri de plante, spirulină, fructe uscate, nuci și multe altele! Sperăm să le încercați pe toate!

Unicornul magic!

Câte nu s-au scris despre Pinot Noir… Cum ar fi, această domnișoară este capabilă să înțepe atât un viticultor, un vinificator, cât și un iubitor de vin! La târg Pinot Noir de la Unicorn Winery va chema pe toți într-un dans pasional, tachinând cu aluzii, chemând în aventuri sălbatice. Pentru a găsi unicornul e nevoie de doi! Porniți în aventură!

Ghicitul în cărți la dragoste

Drum lung și valet de caro – Regina de spadă și Regele Inimilor! Ce a fost, ce va fi, ce va liniști inima… Cărțile știu totul, iar țiganii știu totul despre ghicirea în cărți și nu numai! Pentru prima dată, faimoasa Madame Luladza va fi la târg – vede trecutul și prezice viitorul. Pregătiți monedele!

Zonă pentru copii

Cei care cu adevărat îmbină utilul cu plăcutul sunt copiii. Centrul pentru copii Art-Studio Amighen va învăța copiii să confecționeze figuri ale personajelor preferate din lut! Iar după lecția interactivă, cei mici vor putea să se scufunde printre diversitatea de jocuri alături de prietenii săi!

Confecționăm săpun

O posibilitate extraordinară de a afla etapele de pregătire a săpunului natural și inofensiv alături de meșterii din echipa „Lumea bună”. Îl pregătim chiar la târg! O diversitate de culori, arome și forme, iar pe lângă toate veți avea oportunitatea de a învăța cum ne spălăm pe mâini corect.

Desenăm comicsuri adevărate

La târg poți găsi de toate! Pe lângă micile cărți poștale și o multitudine de decorațiuni făcute hand-made, Octavian Curoșu este gata să îți deschidă lumea comicsurilor, care le poți face chiar tu. Tot ce trebuie să știi este să ții creionul în mână, iar cu o doză de creativitate poți face minuni! Dragostea către artă începe la YARDSALE!

Avem dragoste cât duce trenul și o vom împărți la toți!
Duminică, 9 februarie, ora 12:00!
Gara Feroviară, str. Piața Gării 1!
Ticket to love – 60 mdl!