14 februarie se apropie deja cu pași rapizi și deja îți faci planuri cum să petreci util timpul în ziua respectivă, nu-i așa? Vizionarea unui film romantic face parte din plan. 

Ne-am gândit la un top 5 filme romantice să le privești cu iubitul tău/iubita ta.

LA DEGUSTATION (2022). Regia filmului aparține lui Ivan Calberac. Actorii care joacă în rol principal: Stars: Isabelle Carre, Bernard Campan și Mounir Amamra.
Jacques este divorțat și conduce o mică cramă, în pragul falimentului Hortense, hotărât să nu ajungă singur și implicat în asociație, intră într-o zi în magazinul lui și decide să se înscrie la un atelier de degustare.

Este un film minunat! O comedie romantică magnifică cu personaje îndrăznețe, interpretată perfect de Isabelle Carré și Bernard Campan. Plăcut și armonios…

THE WEDDING VEIL JOURNEY (2023)

Tracy și Nick decid să-și lase deoparte munca pentru a pleca în luna de miere întârziată, deși își dau seama că luna de miere este doar o măsură intermediară pentru problema mai mare de a nu putea petrece timp împreună. Odată cu luna de miere, ei, spre deosebire de ei obișnuiți, decid să lase soarta să aleagă unde să meargă, ca punct de plecare pentru prima noapte. REgia filmului aparține lui Ron Oliver, iar actorii care joacă rolurile principale sunt Alison Sweeney, Victor Webster și Lacey Chabert.

Punctul de plecare ajunge să fie orașul Rodos din Grecia, ei plănuind să facă o oprire în Spania în drum spre casă, din dorința familiei lui Nick ca ei să-și lase voalul împreună cu sora lui, Monica, pentru a-i da un mic ghiont în ceea ce privește căsătoria. Dar nici măcar acel plan al lui Rhodos ca punct de plecare nu se împlinește, ajungând mai jos pe coastă, în Lindos, din împrejurări, cazând la un han vechi recent renovat, condus de fratele și sora Xander și Tessa, care se luptă în Tracy. și Nick, pe lângă singurii lor doi oaspeți britanici concurenți, Lady Dalton și nepotul ei, Colin Dalton, cel mai mult pe care l-au avut vreodată. Înainte de a ajunge în Spania, cineva pare să vrea să împrumute vălul pentru a-și face magia la nivel local. Munca pare să solicite această călătorie atât pentru Tracy, cât și pentru Nick, acesta din urmă care vine la un localnic în nevoie. Dar Tracy crede că altcineva la nivel local are nevoie, și anume Leo, un tânăr proverbial acar de stradă a cărui poveste și ea și Nick o vor afla în cele din urmă, fiind una dintre pasiunile sale care se luptă împotriva autorității adulte în a-și căuta viitorul.

MY DEAR ASSISTANT (2019). Regia aparține lui My Tam. Actorii care joacă rolurile principale sunt Huu Chau, Cong Ninh, Nguyen Mai Tai Phen.

Doanh (Mỹ Tâm) – o femeie de afaceri frumoasă și talentată care vrea să-și salveze afacerea de familie. Și singura modalitate de a face asta este să devii asistent pentru un tip „playboy”.

What’s love got to do with it? (2023)

Dacă îți plac comediile romantice, atunci avem o veste bună pentru tine: Și dragostea unde e? este o ecranizare care-ți va reaminti că iubirea nu ține cont de cultură sau alte detalii, ea pur și simplu se întâmplă. Lily James și Emma Thompson joacă în rolurile principale.

Această peliculă spune povestea unei tinere britanice pe nume Zoe, care în dorința de a-și găsi iubirea vieții recurge la metode moderne, anume aplicațiile de dating. Acestea se dovedesc a fi complet inutile, iar dragostea adevărată devine un concept din ce în ce mai îndepărtat pentru tânăra documentaristă. Nici pentru Kazim, prietenul ei din copilărie, lucrurile nu par să fie promițătoare, optând pentru o căsătorie „aranjată”, cu o frumoasă mireasă din Pakistan. Cei doi încep să înțeleagă că dragoste există și apare atunci când te aștepți mai puțin.

To Rome with Love (2012)

Da, e un film mai vechi, dar e bun de privit. Actorii care joacă rolurile principale sunt Woody Allen, Roberto Benigni, Penélope Cruz, Alec Baldwin și Judy Davis.

Patru povești se desfășoară în Orașul Etern: în timp ce se află în vacanță la Roma, arhitectul John întâlnește un tânăr ale cărui necazuri romantice îi amintesc de un incident dureros din propria tinerețe; regizorul de operă pensionat, Jerry, descoperă un mortar cu o voce uimitoare și profită de ocazia pentru a-și reîntineri propria carieră strimintă; un cuplu tânăr are interludii romantice separate; un reflector strălucește asupra unui om obișnuit.

Paris, Wine & Romance (2019). Actorii care joacă în rolurile princopale sunt Jen Lilley, Dan Jeannotte, Greg Canestrari, Alexandra Guelff, Lolita Davidovich.

Isabella este noul proprietar ambițios al cramei familiei ei din Oregon, al cărei vis de a deveni renumită în întreaga lume face un mare pas înainte atunci când intră într-un prestigios concurs de vinuri la Paris. La sosire, Isabella îl întâlnește pe cel mai mare concurent al ei, Jacques, dintr-una dintre cele mai importante familii de vinificatori din lume. Impresionați de Isabella și de experiența ei în vin, se dezvoltă o dragoste în devenire între ei. Cu toate acestea, pe măsură ce rezultatele competiției sunt anunțate, Isabella crede că Jacques și-a pronunțat vinul. Rănită, se întoarce acasă. Când Jacques descoperă ce a supărat-o, el caută să o recâștige, chiar dacă asta înseamnă să lase în urmă crama lui iubită.

Distribuie articolul: