Băieții de la Zerodoi susțin că cineva ar fi încercat să le fure identitatea creând un canal fals de youtube, pe care a vrut să l-il vândă. Actorul Cătălin Lungu și regizorul Radu Sîrbei au filmat în această duminică un alt tip de video decât cele cu care ne-au obișnuit până acum, duminică de duminică. Mesajul celor doi este simplu: Nu e bine să furi creația altora.

„Este vorba despre o problemă care se întâmplă des și cu alții. Avem oameni și mai mari de la care se fură, dar vrem să anunță că noi nu am avut până acum canal de youtube. Era o persoană care fura video-urile noastre. Asta a fost cea mai mare problemă, pentru că se furau și se puneau cu numele nostru. Omul acesta ne-a scris în privat că e de acord să ne vândă nouă canalul cu video-urile noastre, iar pentru asta a cerut 100 de euro, ceea ce ni s-a părut ciudat și amuzant”, a declarat actorul Cătălin Lungu.

capture-20171105-163616

Băieții au reușit să obțină blocarea canalului respectiv, dar vin cu o noutate bună pentru fanii lor.

„Odată cu apariția acestui canal oamenii ne întrebau cum postăm, de ce postăm, câți bani facem. Suntem conștienți că se fură nu doar de la noi, dar e cu totul altă treabă când cineva preia și pretinde că suntem noi, scrie cu numele nostru. A fost foarte amuzantă solicitarea și propunerea. Cu această ocazie noi vrem să spunem ă nu-i frumos să furați creația altora și cu această ocazie am creat deja canalul nostru de youtube. Nu suntem noi cei mai tari, dar haideți să ne respectăm unii pe alții”, a adăugat regizorul Radu Sîrbei.

Sursa: Agora.md

Distribuie articolul: