Lipsa încrederii în sine, neorganizarea timpului şi lipsa unui plan pe termen scurt sau lung sunt doar unele dintre subiectele care i-au intrigat pe participanţii training-ului motivational “Puterea de a învinge”, organizat duminică, 17 decembrie.

Întrebaţi, ce vei schimba de azi la tine?, cei mai mulţi au răspuns: “îmi voi programa mai raţional timpul, şi-mi voi organiza mai bine programul zilei”. “Îmi voi procura o agendă şi-mi voi stabili obiective şi scopuri exacte, bine definite”.

Precum şi: “modul de a gândi şi de a acţiona, deoarece trecem greu peste eşecuri”. “Voi avea mai multă încredere în forţele proprii”, “voi fi mai disciplinată şi voi trece la acţiune”.

Invitaţii speciali, Maria Marian şi Svetlana Miron au captat atenţia prin exemplele din viaţa lor care le-au făcut să nu renunţe la scopul, visele lor. Astfel, au motivat şi mai mult auditoriul că poţi obţine succes doar acţionând.

“Este o campanie extraordinară care motivează să ne autodepăşim, să evoluăm intelectual continuu, să creştem profesional şi să acceptăm fricile şi emoţiile interioare”, a menţionat Maria Marian, prezentatoare TV.

Menţionăm, cel de-al doilea eveniment este parte a campaniei „Puterea de a învinge”, organizat de Centrul de cursuri, carieră şi dezvoltare personală „Puterea Succesului”, ce se va desfăşura pe parcursul unui an, iar o parte din banii adunaţi vor fi donaţi unei persoane aflate în uşoară depresie pentru a depăşi momentul cu şedinţe la psiholog şi şedinţe de dezvoltare a încrederii în sine.