Jurnalista Maria Marian își sărbătorește ziua de naștere în sânul familiei sale, care de câteva zile este deja mai mare. Prezentatoarea este deja acasă și se bucură de timpul petrecut împreună cu micuțul Călin. Într-un video postat pe rețele de Spitalul privat în care a născut, maria povestește despre cum a fost pentru ea cea de-a doua naștere și despre bucuria mare care a venit în familia sa, odată cu nașterea bebelușului.

„Călin a ales să vină în septembrie, așa cum era planificat după calendar. În plus, în câteva zile este ziua mea de naștere – este cel mai mare dar de la Dumnezeu pe care îl am și îi mulțumesc Celui de Sus pentru Familia minunată pe care o am acasă”, a declarat Maria Marian în filmuleț.

Jurnalista povestește că în cazul ei se lua în calcul și o cezariană, astfel că travaliul a decurs foarte calm și liniștit. Maria povestește de ce a optat pentru epidurală la naștere și cum a luat această decizie.

„Mi-a plăcut că, fiind în sala de nașteri fiecare știa foarte bine ce are de făcut. N-au existat momente de panică sau de îngrijorare. A fost un act medical de calitate, la fel ca un puzzle lipit bine. Am avut încredere la cine merge și mai rugat lui Dumnezeu să meargă totul bine. Atât”, mai spune Maria Marian.

Iată și prima imagine cu familia mare și frumoasă a prezentatoarei.

 

Video: Medpark