Bucurie mare în familia Mariei Marian. Jurnalista a adus pe lume un băiețel, iar despre acest lucru a anunțat printr-un mesaj emoționant de bun-venit, distribuit pe contul său oficial de Facebook.

Minunea așteptată de toți s-a produs! Jurnalista TV Maria Marian a devenit mămică de băiețel pentru a doua oară și și-a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali, publicând o imagine în care îi putem vedea mânuța micuțului.

„Bine ai venit pe lume, copilaș bun, drag și scump ❤️. Bine ai venit acasă! Te-am așteptat cu atâta drag și dor, te-am dorit cu toții atât de mult și te-am protejat continuu. Suntem binecuvântați de Cel de Sus… Suntem onorați să îți ghidăm drumul prin această frumoasă viață și mulțumim tuturor celor ce ne-ați fost alături cu gânduri senine, bunătate și armonie! Dragul nostru Călin, Mami, tati, Cristian și marea noastră familie te iubesc la nebunie și-ți suntem extrem de recunoscători că ai ales să ne fii alături. Ești un bebeluș extrem de iubit, adorat și așteptat. Ești minunea noastră în această perioadă plină de provocări. Ești al nostru 2020 ❤️.”, a semnat jurnalista fotografia.

Amintim că prezentatoarea de la Jurnal TV și soțul ei au un băiețel de 6 ani și jumătate, pe nume Cristian.

Felicitări pentru noul născut și pentru părinții și fratele mai mare!

Sursa: Facebook

Vezi și: Jurnalista Maria Marian așteaptă cel de-al doilea copil în familia sa (Video)