În curând, în familia lui Ashley Graham (în vârstă de 33 de ani) și a soțului ei, Justin Erwin, va apărea un nou membru. Modelul a postat pe Instagram o fotografie inedită cu burtica. Poza a fost făcută de soțul ei Justin.


Anul trecut a fost plin de mici surprize, mari dezamăgiri, lucruri familiare și povești noi. Abia acum, încep să realizez și să mă bucur de ceea ce înseamnă acest nou capitol pentru noi”, a scris Ashley.

Pentru Ashley și soțul ei, Justin Erwin, cu care sunt împreună din 2009, acest copil va fi al doilea. Își cresc deja fiul Isaac, care a împlinit un an în ianuarie. Ashley, a recunoscut că a învățat, în cele din urmă, ce este iubirea adevărată și, de asemenea, a învățat cum să facă față lipsei de somn din viața ei.


Datorită faptului că bebelușul lui Ashley și Justin s-a născut chiar la începutul pandemiei, aceștia au petrecut aproape tot primul an din viața sa în orașul natal al modelului, în Lincoln. Datorită acestui fapt, Graham a reușit să se concentreze pe deplin pe îngrijirea bebelușului și să fie în permanență cu el. 

În interviurile sale, Ashley Graham a recunoscut, în repetate rânduri că, nașterea și sarcina și-au schimbat complet atitudinea față de propriul corp. Graham, pur și simplu, nu a avut timp să se împace cu cât de repede se transformă corpul ei în timpul sarcinii.

După naștere, Ashley, de asemenea, nu a putut accepta deodată toate kilogramele acumulate și noile vergeturi pe pielea ei: „Cu toate acestea, atunci m-am uitat la aceste schimbări dintr-un unghi diferit și m-am simțit ca o adevărată super-eroină, care a putut să aducă pe lume o nouă făptură”, a spus modelul.

Foto: google

Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: