Fiul mai mare a modelului rus Natalia Vodeanova, îi calcă pe urmele mamei! Lucas în vârstă de 17 ani a defilat la o prezentare de modă pentru brandul francez Balmain, care s-a desfășurat la Paris.

Старший сын Натальи Водяновой принял участие в показе Balmain 

Mama acestuia, Natalia Vodeanova este absolut încântată de prestația fiului ei în calitate de model și nu a ezitat să posteze poze de la eveniment chiar pe pagina ei de Instagram.

„Sunt fanul tău nr. 1! Prima defilare a băiatului meu”, a scris mama lui Lucas.

Lucas pare a fi mulțumit de prima lui experiență în calitate d emodel care a fost una cu siguranță, reușită.Acesta a recunoscut că i s-a părut distractiv, dar avea emoțoii. Urmăritorii Nataliei au copleșit-o cu felicitări și aprecieri.

Lukas devine din ce în ce mai familiarizat cu lumea modei: acesta a luat parte la filmări pentru revista Vogue din septembrie 2002, și adesea participă la evenimente mondene și prezentăride modă. Cât despre debutul lui la prezentarea colecției Balmain se știe că, și Vodianova lucrează cu această marcă de lungă perioadă de timp, iar anul trecut a deschis show-ul de primăvară al brandului.

Sursa: spletnik.ru