Renumitul artist britanic Elton John va fi supus unei operaţii de şold. Astfel, el este nevoit să-şi reprogrameze concertele de la Paris din octombrie 2021, pentru iunie 2023 şi îşi va relua turneul de adio în ianuarie 2022, la New Orleans, a anunţat artistul în vârstă de 74 de ani.

„La sfârşitul vacanţei de vară, am căzut şi sufăr de atunci de dureri de şold şi de un disconfort considerabil. În ciuda programului de recuperare intensiv şi a tratamentului specializat, durerea a continuat să se înrăutăţească şi mi-a fost din ce în ce mai dificil să mă mişc”, a declarat starul.


„Am fost sfătuit să mă operez cât mai curând posibil pentru a-mi recăpăta pe deplin forma fizică şi pentru a mă asigura că nu există complicaţii pe termen lung”, a mai spus Elton John.

Cântăreţul, cunoscut pentru hituri precum „Candle In The Wind”, „I’m Still Standing” sau „Your Song”, va participa totuşi la etapa de la Paris a concertului de caritate „Global Citizen” din 25 septembrie 2021.

„Ştiu cât de răbdători au fost fanii mei uimitori de când COVID a provocat anularea turneului anul trecut şi mi se frânge inima să vă fac iarăşi să aşteptaţi. Vă promit: spectacolele se vor relua anul viitor”, a mai adăugat cântăreţul.


Concertele sale programate pentru 10, 12 şi 13 octombrie 2021 la Accor Arena din Paris sunt, prin urmare, amânate pentru 25, 27 şi 28 iunie 2023.

Cântăreţul şi-a început turneul de rămas bun, numit „Farewell Yellow Brick Road”, în 2018, planificând peste 300 de concerte în trei ani în întreaga lume, înainte ca acesta să fie afectat de situaţia sanitară provocată de pandemia de coronavirus.

Sursa: profm.ro

Distribuie articolul: