Cataleya Cechir este una dintre descoperirile ultimului an, în lumea modeling-ului autohton. Micuța cu ochi albaștri a reușit să ajungă mini-model grație felului în care arată și este promovată în fotografii virtuale de către mămica sa. Astăzi, drăgălașa domnișoară împlinește doi ani de viață, motiv pentru care a stârnit din nou mândria părinților.

cats

Pe Cataleya Cechir am reușit să o cunoaștem grație paginii de Instagram @leya_s_mommy, administrată de Livia Donica – mama micuței, cea mai mare prietenă, admiratoare și fană a sa. Astăzi, profilul se bucură de aprecierea a aproximativ 10 mii de fani virtuali, iar cu cât mai mare se face mica eroină, cu atât mai populară devine și pagina.

Yeees, it's her birthday 👏💥🎊🎉 #lilcataleya #birthdaygirl #myall #2years #seriousface #biggirlnow

A post shared by Livia & Baby girl Cataleya (@leya_s_mommy_) on

„Nu am avut vreodată intenția să o fac vedetă pe fiica mea, dar iată că pozele pe care reușeam să le surprind prindeau foarte bine. Așa și a început „maratonul fotografic” – primeam un feedback pozitiv și asta m-a determinat să-mi continui activitatea. Acum lucrurile merg foarte bine. În câteva zile lansăm un blog, unde Cataleya va fi eroina” – ne spunea mama fetiței, într-un interviu oferit la sfârșit de martie 2017.

„Pe primul loc va fi mereu educația ei!” Livia Donica, despre Cataleya și cum e să fii InstaMommy în RM

De atunci, s-au schimbat multe, Cataleya reușind să devină protagonista a numeroase ședințe foto dedicate mai ales lookbook-urilor pentru mărci de haine și accesorii pentru copii. În ciuda popularității, noștenitoarea familiei Cechir este un copil obișnuit, care adoră joaca și descoperirile, tocmai de aceea mama sa mărturisește:

„Ca orice părinte, evident, mi-ar fi plăcut să știu ca fetița mea este specială, deși asta nu este un scop, să-i spun, priomordial. Chiar dacă se va întâmpla ca în viitor să avem propuneri în această industrie, pe primul loc mereu voi pune educația și formarea caracterului ei.

După ce a adunat mii de fani pe Instagram, micuța Cataleya Cechir a debutat în modeling (FOTO)

La mulți ani, Cataleya! Să ai o copilărie cât mai fericită!

🌞❤️ #lilcataleya #babygirl #july2017 #mood #cutebaby #fashionbaby

A post shared by Livia & Baby girl Cataleya (@leya_s_mommy_) on

Foto: Arhiva personală, Instagram, @bezvusceac