Plusul acestei rețete este că poți prepara acești ardei foarte rapid, atât pentru o cină ușoară, cât și în calitate de aperitiv. 

Ingrediente:

1 kilogram de ardei de mărime medie sau mică,

150 gr brânză de vaci,

150 gr brânză de oi,

1-2 ouă,

o legătură mică de mărar.

Ardeii se pun la cuptor la foc potrivit până ce pielița se arde ușor și se desprinde din loc în loc. Aceștia se curăță atent să nu se rupă și le îndepărtăm cotorul. Trecem prin răzătoare brânza de oi și incorporăm brânza de vaci, mărarul tocat și oul (folosim 2 ouă în caz că nu se leagă bine compoziția).  Umplem cu pasta obținută ardeii și îi dăm la cuptor pentru 10 minute. La dorință îi puteți prăji pe tigaie cu puțin ulei. Decorați cu verdeață și serviți cu smântână.

Poftă bună!

Vezi și: Salata de vinete cu ceapă sau usturoi. Cel mai popular aperitiv de vară

Distribuie articolul: