Celulita din zona tricepsului devine cauza frecventă pentru care tot mai multe femei renunță la rochii sau tricouri fără mâneci. Există, însă, soluții și pentru această problemă. Mai jos, îți vom prezenta un antrenament menit să ajute să scapi de acest disconfrort.

Celulita inestetică din zona tricepsului va viza și antrenarea mușchilor umerilor, dar și a celor din zona bicepsului. Un antrenament complex va fi urmat, evident, și de fortificarea unei musculaturi bine lucrate.

Pentru un antrenament intens, vei avea nevoie de o saltea pentru yoga, dar și de două greutăți obișnuite. Evident, poți face asta la sală, însă antrenamentul de mai jos poate fi aplicat cu ușurință și în condiții de casă.

Trebuie să reții că nu este posibil să scapi de grăsimea de la subraț fără antrenarea generală a corpului și combinarea regimului de mișcare cu cel alimentar. Trebuie să renunți la alimentele nesănătoase și bogate în calorii, în favoarea crudităților, or, altfel vorbind, să reduci numărul zilnic de calorii consumate.

Rezultatul va veni doar după ce vei îmbina regimul alimentar cu exercițiile regulate.

Foto: brandoncarter.com

Sursa video: XHIT Daily

Distribuie articolul: