La o lună distanță după ce și-a sărbătorit a 28-a aniversare, Antonia a devenit, alături de familia sa, eroina unei noi coperte de revistă. E pentru prima oară când ea și Alex Velea îl afișează pe Akim - mezinul lor de aproape jumătate de an.

Antonia Iacobescu este noua eroină a revistei române Unica. Artista și-a arătat familia în exclusivitate, acceptând să participe la o ședință foto de grup, alături de partenerul său și cei doi fii ai lor – Dominic și Akim.

Ținându-și mezinul de aproape jumătate de an în brațe, învelit într-o geacă din denim, mămica apare pe coperta numărului din iunie al publicației române.

antonia 1

Imaginile trădează o relație extrem de frumoasă și specială în această familie, care pune în capul mesei zâmbetul, comunicarea, stilul și mai ales sportul.

Ședința foto este o semnătură a celebrului fotograf român Oltin Dogaru, în timp ce la styling a muncit fashion editorul Irina Hartia. Andra Manea și Adonis Enache au avut grijă ca makeup-ul și hairstyling-ul celor 4 eroi să iasă minunat în fotografii.

Foto: Oltin Dogaru/UNICA

Distribuie articolul: